Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη της ΔΕΥΑ του Δήμου Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:55
514 0

Πρωταρχική πεποίθηση της Διοίκησης και των εργαζομένων της ΔΕΥΑΑ είναι ότι  οι επιχειρήσεις αποτελούν οντότητες οι οποίες είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιούνται, επηρεάζοντας και επηρεαζόμενες από τα δεδομένα της εποχής και του χώρου δράσης τους. Οφείλουν επομένως να αναγνωρίζουν την ευθύνη που τους αναλογεί, απέναντι στην κοινωνία και το περιβάλλον. Να σέβονται δηλαδή τις αρχές και τις αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, τον σεβασμό προς τον άνθρωπο – την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την παροχή ίσων ευκαιριών, τον σεβασμό στο περιβάλλον που κληρονομήσαμε και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και της ποιότητας ζωής.

Σαν συνέπεια της πεποίθησης αυτής η ΔΕΥΑΑ έχει θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο και βασικό στοιχείο του στρατηγικού της σχεδιασμού, αναλαμβάνοντας υπεύθυνες πρωτοβουλίες και εφαρμόζοντας συγκεκριμένες πολιτικές αναφορικά με:

– την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες της

– τη διαχείριση του αποτυπώματος που αφήνει στις τοπικές κοινωνίες και το περιβάλλον

– την αειφόρο ανάπτυξή της, προς όφελος της κοινωνίας και των εργαζομένων

 

Επιπλέον αυτών, αξιοποιώντας την δυνατότητα να «εισέρχεται» σε κάθε νοικοκυριό με την διανομή των λογαριασμών, αποφάσισε την εκτύπωση, είτε επάνω στον φάκελο είτε σε ένθετα έντυπα, μιας σειράς μηνυμάτων που αφορούν τις αρχές και αξίες που χαρακτηρίζουν τον πολιτισμό μας, όπως η ισότητα, η αγάπη στα ζώα, η αγάπη και η στήριξη του τόπου μας.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΥΑΑ ο πολίτης και οι ανάγκες του στην πρώτη γραμμή

 

 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

 

 

ΜΥΤΙΛΗΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

Σχετικά άρθρα

Σταύρος Θεοδωράκης απο Σαμοθράκη: “Χωρίς τους ακρίτες μας και τους νησιώτες μας η Ελλάδα δεν υπάρχει”

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Οκτωβρίου 2017 0
Στην ακριτική Σαμοθράκη βρέθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης στην επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, έναν μήνα μετά τη μεγαλύτερη καταστροφή που έπληξε…