Η Ζωή Τηγανούρια παρουσίασε το τραγούδι “Γενοκτονία” στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:33
1453 0

Το τραγούδι της ¨Γενοκτονία”, παρουσίασε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο η συμπατριώτισσα μας συνθέτης και δεξιοτέχνης του ακορντεόν Ζωή Τηγανούρια.

Η σπουδαία Σαμοθρακίτισσα, άκουσε με συγκίνηση και υπερηφάνεια τον κ.Παυλόπουλο να της λέει: «Με αυτό το τραγούδι σου θέτεις ζήτημα εθνικής συνείδησης. Για όλους μας. Δε ξεχνάμε και ποτέ ξανά» και όπως τονίζει η ίδια, “δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή να σε συγχαίρει και να σου λέει ο Πρόεδρος Δημοκρατίας αυτά τα λόγια λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουμε το 2019, για το μουσικό σου δημιούργημα”.

Η Ζωή Τηγανούρια βρέθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσίασε και αφιέρωσε στον Πρόεδρο Δημοκρατίας τη μουσική της σύνθεση, σε συγκινητικούς στίχους του συμπατριώτη μας Αλεξανδρουπολίτη Πασχάλη Μπούρα με τίτλο «Γενοκτονία».

Την συνόδευαν οι εξαιρετικοί της συνάδελφοι:

Λάμπρος Βασιλείου ερμηνεία
Γιάννης Τσαρσιταλίδης ερμηνεία και ποντιακή λύρα
Γιάννης Σεβαστόπουλος λαούτο
Μιχάλης Βερβελάκης Κιθάρα
Στέλιος Γενεράλης νταούλι

ΠΗΓΗ www.evros-news.gr

Σχετικά άρθρα

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα τα ταξίδια του Δημάρχου και η “αδελφοποίηση” με την Αγία Πετρούπολη.

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Δεκεμβρίου 2016 0
Μόλις πριν από λίγες ημέρες η Ελληνική αεροπορική εταιρεία “Ellinair” (του Ομίλου Μουζενίδη), δημοσιοποίησε το επίσημο πρόγραμμά της με τα…

Περιφερειακή Σύνθεση: “Καλούμε τον Περιφερειάρχη να ασχοληθεί σοβαρά με την δύσκολη κατάσταση”

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Ιανουαρίου 2021 0
Η Περιφερειακή Σύνθεση παρακολουθεί στενά την επέλαση της κακοκαιρίας στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που προκάλεσε σημαντικές ζημιές ειδικά…