Η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξανδρούπολης επισκέφτηκαν τον Ο.Λ.Α. στα πλαίσια της επικαιροποίησης του Master Plan του λιμένα

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Δεκεμβρίου 2017
520 0

Η ανάρτηση του κ. Κωνσταντίνου Χατζημιχαήλ:

Δεκαπέντε μήνες πριν θέταμε τις βάσεις για μία από τις περισσότερο παραγωγικές και αποτελεσματικές συνέργιες για την οικονομίας της Θράκης και την ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης, έχοντας καταφέρει από την μία να είμαστε συνεπείς στο κομμάτι της ελκυστικότητας του λιμένα, στην πυροδότηση του παγκόσμιου ενδιαφέροντος και στην προσέλκυση δυνητικών επενδυτών, από την άλλη όμως έχοντας μείνει πίσω χρονικά στην ολοκλήρωση των προαπαιτουμένων διαδικασίων για την περαιτέρω εξέλιξη της διαδικασίας!

Η επικαιροποίηση του Master Plan με την κατά προτεραιότητα θέσπιση ελεύθερης ζώνης εμπορίου επιβάλλεται να προχωρήσει άμεσα.

Χρέος και δέσμευσή μας αποτελεί η άσκηση στοχευμένων πιέσεων στο εσωτερικό της χώρας αλλά και στο εξωτερικό ώστε να εξασφαλίσουμε την επίσπευση των γραφειοκρατικών διαδικασιών!

Στην σύσκεψη από την πλευρά μας συμμετείχαν κορυφαία στελέχη τόσο από την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Θράκης όσο και από τον Εμπορικό Σύλλογο Αλεξανδρούπολης.

Να σημειώσω τέλος ότι στην σύσκεψη τέθηκαν και συζητήθηκαν εξειδικευμένα – και ορισμένες φορές τεχνικά – ζητήματα του δικού μας πεδίου εξειδίκευσης και δραστηριοποίησης και όχι το σύνολο των θεμάτων για τα οποία υπάρχουν καταλληλότεροι φορείς και οργανισμοί.

Σχετικά άρθρα

«Πολη και πολίτες-Βαγγέλης Λαμπάκης»: Στις 16-11-2021 κηδεύτηκε η Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Νοεμβρίου 2021 0
«Πολη και πολίτες-Βαγγέλης Λαμπάκης»: Στις 16-11-2021 κηδεύτηκε η Δημοκρατία στο Δήμο Αλεξανδρούπολης Οι δύο εναπομείνασες δημοτικές παρατάξεις στο Δ.Σ. της…