“Η οστεοπόρωση θεραπεύεται”- Πρόγραμμα δωρεάν μετρήσεων οστικής πυκνότητας από το Τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ. σε συνεργασία με τη Δ.Ε.Π.Ι.Σ.

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Νοεμβρίου 2016
421 0

Η Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με το Τμήμα Ιατρικής του Δ.Π.Θ. και τον Καθηγητή Ορθοπεδικής – Διευθυντή της Ορθοπεδικής Κλινικής του ΠΓΝΕ, κ. Κωνσταντίνο Καζάκο θα πραγματοποιήσουν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας για γυναίκες άνω των 40 ετών ή μετά την εμμηνόπαυση και για άνδρες ηλικίας άνω των 60 ετών.

Η μέτρηση οστικής πυκνότητας πραγματοποιείται με την πιο ασφαλή μέθοδο, είναι ανώδυνη και διαρκεί 5΄. Σε περίπτωση που διαγνωστεί οστεοπόρωση δίνεται η κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή ενώ απαιτείται επανέλεγχος μία φορά τον χρόνο.

Οι μετρήσεις θα πραγματοποιούνται από την Ορθοπεδικό Ιατρό, κα Γεσθημανή Κιτσικίδου κάθε Πέμπτη όλο τον Νοέμβριο από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 12.00 μ.μ. και την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου από τις 12.00 μ.μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. στο χώρο του Πανεπιστημίου. Τα ραντεβού θα κλείνονται τηλεφωνικά στα νούμερα 2551352461 και 2551352465.

Για περισσότερες διευκρινίσεις μπορείτε να καλέσετε στο 2551030563 (τηλέφωνο επικοινωνίας του εργαστηρίου).

Σχετικά άρθρα

ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΝΟΥΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΥΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝΟΣ «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Μαρτίου 2019 0
ΕΝΔΟΜΥΧΑ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΝΟΥΣΤΑΤΑ ΠΕΡΙ ΤΡΙΩΔΙΟΥ ΥΠΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ ΜΕΛΙΤΩΝΟΣ «ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΛΗΘΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ»   Θεόπνευστα θεολογικά και…

Συνάντηση Αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ – Το προγραμματικό πλαίσιο της συμφωνίας για τον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Σεπτεμβρίου 2015 0
Συναντήθηκαν χθες αντιπροσωπείες του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ στην Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν την εκλογική και…