Μετά την αποκάλυψη ότι το Πολυκοινωνικό είχε αποστείλει έγγραφο στο Υπουργείο Εσωτερικών με αριθ. πρωτ. 2557/12.6.2020 σχετικά με το ωράριο εργασίας προσωπικού με σχέση εργασίας  Ι.Δ.Ο.Χ και το υπουργείο απάντησε ότι πρέπει βάσει εγκυκλίου του 2016 το ωράριο αυτών των εργαζομένων να είναι 30ώρες και όχι 40 ώρες.

Μετά την αποκάλυψη ότι με το υπ’ αριθ. 11105/31-07-2020 έγγραφο της Γενικής  Δ/νσης Εσωτερικής Λειτουργίας, Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικών προσώπων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακ.- Θράκης που συμφωνεί με το ωράριο των 30 ωρών και όχι των 40ωρών για τις ειδικότητες νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, βοηθών βρεφοκόμων κλπ.

Α) Ανασκευάζω την άποψη μου που διατύπωσα σε τηλεοπτικό σταθμό  περί ύπαρξης θολού τοπίου όσον αφορά το καθεστώς εργασίας των εργαζομένων (Ι.Δ.Ο.Χ) στο Πολυκοινωνικό , συντασσόμενος με την γνωμοδότηση του Υπουργείου Εσωτερικών.

Β) Η Πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κα. Ποϊραζίδου είναι για μια ακόμη φορά εκτεθειμένη αφού συνεχίζει μέχρι σήμερα, ενώ γνώριζε από την απάντηση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που περιελάμβανε και την άποψη του Υπουργείου Εσωτερικών με το υπ’ αριθ. πρωτ. 11105/31-07-2020 έγγραφο της ότι το ωράριο για τους άνω εργαζόμενους είναι 30 ώρες και όχι 40 που τους επιβάλει, επαναλαμβάνουμε μέχρι σήμερα να επιμένει στην 40ώρη εργασία.

Φυσικά απόλυτα εκτεθειμένος πολιτικά και ηθικά απέναντι στις άνω εργαζόμενες είναι                          και ο Δήμαρχος κ. Ζαμπούκης, αφού με το έγγραφο αριθ. πρωτ. 30060/22-09-2020 που παρέλαβε από την νομική υπηρεσία του ενημερώθηκε πλήρως, πλην όμως παρέμεινε απαθής. 

Άραγε τι θα δούμε ακόμα!!!  

Αλεξανδρούπολη, 09.10.2020

Δημοτική παράταξη Αλεξανδρούπολης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Προηγούμενο άρθροΟι Σιδηροδρομικοί εορτάζουν και τιμούν τον Προστάτη Άγιο τους
Επόμενο άρθροΈνταξη στο «Φιλόδημος ΙΙ» η κατασκευή ραμπών και χώρων υγιεινής ΑΜΕΑ σε σχολεία του Δήμου Αλεξανδρούπολης