Η προεκλογική πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:17
446 0

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες, οι συγκεντρώσεις και οι εξορμήσεις του ΚΚΕ και στον Έβρο, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

Σε αυτά τα πλαίσια την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει συγκέντρωση – ομιλία στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας. Θα χαιρετήσει ο Γιάννης Μαργαριτίδης, ενώ την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

Την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα γίνει συγκέντρωση – ομιλία στις 7.30 στο Ελληνοχώρι. Θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Γκατζίδης, ενώ την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σάββας Δευτεραίος,υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

Τέλος, την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη θα γίνει περιοδεία σε μαγαζιά στο τοπικό διαμέρισμα του Άβαντος, του δήμου Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια ομιλία σε μειονοτικό καφενείο από τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

www.902.gr

Σχετικά άρθρα

Ο Τραπεζούντος Χρύσανθος και τα πάθη των Ποντίων – Επέτειος μνημοσύνης των 353.000 σφαγιασθέντων και μαρτυρικώς τελειωθέντων Ελλήνων Ποντίων (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Μαΐου 2019 0
Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΟΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ 353.000 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΙΚΩΣ ΤΕΛΕΙΩΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ Ο εκ…

Μετανάστες: Γιατί είναι σε ετοιμότητα αστυνομία και στρατός στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Σεπτεμβρίου 2015 0
”Φράγμα” ελέγχου έχουν κάνει η Ελληνική Αστυνομία και επικουρικά ο Ελληνικός Στρατός στα ελληνοτουρκικά σύνορα απέναντι από την Ανδιανούπολη προκείμενου να…

Παράταση διανομής στους δικαιούχους του προγράμματος Επισιτιστικής Βοήθειας (ΤΕΒΑ)

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Νοεμβρίου 2017 0
Η διανομή  τροφίμων  και  άλλων ειδών  υλικής  συνδρομής  από  το  πρόγραμμα  Επισιτιστικής  Βοήθειας  [ΤΕΒΑ], στους  δικαιούχους  του  Κοινωνικού  Εισοδήματος  Αλληλεγγύης…