Η προεκλογική πολιτική δραστηριότητα του ΚΚΕ

Δημοσιεύτηκε στις: at 05:17
338 0

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες, οι συγκεντρώσεις και οι εξορμήσεις του ΚΚΕ και στον Έβρο, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτέμβρη.

Σε αυτά τα πλαίσια την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει συγκέντρωση – ομιλία στις 7.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία της Ορεστιάδας. Θα χαιρετήσει ο Γιάννης Μαργαριτίδης, ενώ την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

Την Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη θα γίνει συγκέντρωση – ομιλία στις 7.30 στο Ελληνοχώρι. Θα χαιρετήσει ο Σταμάτης Γκατζίδης, ενώ την κεντρική ομιλία θα κάνει ο Σάββας Δευτεραίος,υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

Τέλος, την Πέμπτη 17 Σεπτέμβρη θα γίνει περιοδεία σε μαγαζιά στο τοπικό διαμέρισμα του Άβαντος, του δήμου Αλεξανδρούπολης και στην συνέχεια ομιλία σε μειονοτικό καφενείο από τον Σάββα Δευτεραίο, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ στο νομό Έβρο.

www.902.gr

Σχετικά άρθρα

Επιστολή Κωνσταντίνου Γκοτσίδη προς τους Αρχηγούς των 4 (εκ των 5) Δημοτικών Παρατάξεων Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Μαρτίου 2017 0
Αλεξανδρούπολη 07.03.2017   ΑΠΟ:  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΚΟΤΣΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ   ΠΡΟΣ: κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΦΩΤΙΑΔΗ  κ. ΣΑΒΒΑ…

Όλη η αλήθεια για το ασφαλιστικό

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Σεπτεμβρίου 2015 0
Κοινωνική Ασφάλιση τέλος. Βαρέα και Ανθυγιεινά τέλος. Πρόωρη σύνταξη μετά από 35 ή 37 χρόνια δουλειάς ή για μητέρες με…