Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον Πασχάλη Συριτουδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:47
491 0

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30΄ στην Κομοτηνή, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης.

Η Ένωσή μας  εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια της στον Ταξίαρχο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας μας και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ως Σωματείο  δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες για την  επίλυση των εργασιακών και υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας.

Επίσης δηλώνουμε την ευαρέσκεια μας που άλλο ένα τέκνο του Τόπου μας ανέρχεται στις ανώτερες βαθμίδες  της Αστυνομικής Διοίκησης και αναλαμβάνει τα ηνία της Περιφέρειας μας.

Απευθυνόμενοι προς τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ,  εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για τον απόλυτα πετυχημένο υπηρεσιακό του βίο και του ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στην προσωπική ζωή. Επίσης, έπειτα από όλα τα χρόνια συνεργασίας μας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για εμάς θα παραμένει ένας καλός φίλος του Σωματείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος Ο Γενικός Γραμματέας         ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος  

Σχετικά άρθρα

Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης covid-19 (rapid tests) στο Δημοτικό Διαμέρισμα Μαΐστρου

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Φεβρουαρίου 2021 0
Στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης για την αντιμετώπιση και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου Covid_19,…

Διάθεση ποσού 7,2 εκατομμυρίων ευρώ απο την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. για αποτελεσματικότερους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2017 0
Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο του…

Επιστολή συμπαράστασης στον Πρόεδρο Χρήστο Τυρμπάκη και στην Τοπική Κοινότητα Φυλακίου απο την Ανεξάρτητη Επιτροπή Αγώνα κατά της επέκτασης του ΚΥΤ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Φεβρουαρίου 2021 0
Τα μέλη της Επιτροπής της ΕΑΚΥΤ αλλά και το σύνολο των απλών μελών μας εκφράζουν την πλήρη και αμέριστη συμπαράστασή…