Η Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης συγχαίρει τον Πασχάλη Συριτουδη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:47 πμ
240 0

Την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30΄ στην Κομοτηνή, αντιπροσωπεία της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης παραβρέθηκε στην τελετή παράδοσης – παραλαβής ανάληψης των καθηκόντων του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης.

Η Ένωσή μας  εκφράζει δημόσια τα συγχαρητήρια της στον Ταξίαρχο κ. Πασχάλη ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του, ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή της Περιφέρειας μας και του εύχεται καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει.

Ως Σωματείο  δεσμευόμαστε να σταθούμε δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες για την  επίλυση των εργασιακών και υπηρεσιακών αναγκών των συναδέλφων μας.

Επίσης δηλώνουμε την ευαρέσκεια μας που άλλο ένα τέκνο του Τόπου μας ανέρχεται στις ανώτερες βαθμίδες  της Αστυνομικής Διοίκησης και αναλαμβάνει τα ηνία της Περιφέρειας μας.

Απευθυνόμενοι προς τον απερχόμενο Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Αν. Μακ. και Θράκης Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο ΜΕΝΕΞΙΔΗ,  εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας για τον απόλυτα πετυχημένο υπηρεσιακό του βίο και του ευχόμαστε υγεία και ευτυχία στην προσωπική ζωή. Επίσης, έπειτα από όλα τα χρόνια συνεργασίας μας θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι για εμάς θα παραμένει ένας καλός φίλος του Σωματείου μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος     ΤΟΥΦΑΚΗΣ Χρήστος Ο Γενικός Γραμματέας         ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ Γεώργιος  

Σχετικά άρθρα

Καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα του Π.Γ.Ν.Α.

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Οκτωβρίου 2018 0
To Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου καταγγέλλει την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εργασιακή ομηρία στην…

Επιστολή Μητροπολίτου προς μαθητές και μαθήτριες για τη νέα σχολική χρονιά 2018-19

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Σεπτεμβρίου 2018 0
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ κ. ΑΝΘΙΜΟΥ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΕΣ   κατὰ τὸν Ἁγιασμὸ τῆς νέας σχολικῆς χρονιᾶς 2018-19 Ἀγαπητοὶ μαθητὲς…

Τροπολογία: Παράταση προγράμματος για τους εργαζομένους της «ΘΡΑΚΗΣ Α.Ε»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Δεκεμβρίου 2018 0
Παράταση του προγράμματος επανειδίκευσης, κατάρτισης και απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας για πρώην εργαζομένους της εταιρίας «ΘΡΑΚΗ ΑΕ», προβλέπει τροπολογία του υπ.…