Η Τοπική Ιστορία στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Δημοσιεύτηκε στις: at 20 Νοεμβρίου 2017
510 0

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας “Σπουδές στην Τοπική Ιστορία-διεπιστημονικές προσεγγίσεις”, σε συνεργασία με τον Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης, διοργανώνουν Ημερίδα με θέμα «Σχεδιασμός και υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων Τοπικής Ιστορίας στο Νομό Ροδόπης».

Η Ημερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο του μεταπτυχιακού μαθήματος “Διδασκαλία της Τοπικής Ιστορίας” και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2017 μεταξύ 15.30-18.40 στο Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, αίθουσα Β΄. Δηλώσεις συμμετοχής στον σχολικό σύμβουλο κ. Δ. Βλάχο (20-24 Νοεμβρίου, θα κοινοποιηθεί πρόσκληση στις σχολικές μονάδες).

Ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής

Άγγελος Παληκίδης
Επίκουρος Καθηγητής

Επισυναπτόμενα αρχεία:
Ημερομηνία:
Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, 2017
Τοποθεσία:
Τμήμα Ιστορίας και Εθνολογίας, αίθουσα Β΄

Σχετικά άρθρα

ΔΙΩΡΥΓΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ; (γράφει ο Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Ιανουαρίου 2018 0
ΔΙΩΡΥΓΑ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΚΑΙ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ   Μετά το τέλος του πετρελαιαγωγού, μήπως και το τέλος του λιμανιού ;   Την Τετάρτη 27…

Προκλητική και καταστροφική αλιεία από Τουρκικές μηχανότρατες στα Ελληνικά νερά

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Αυγούστου 2021 0
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας “Αρχιπέλαγος” Από τα χαράματα σήμερα μεγάλα τουρκικά αλιευτικά σκάφη (μηχανότρατες) σε ομάδες 2-3 σκαφών, ψαρεύουν προκλητικά, παράνομα…