Η Τουρκία έστειλε μέχρι στιγμής 7.400 τρομοκράτες στη Λιβύη

Δημοσιεύτηκε στις: at 21:59
297 0

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε επίσης ότι η Τουρκία συνεχίζει τη μεταφορά τρομοκρατών από τη Συρία στη Λιβύη. Στις τελευταίες μάχες των ομάδων των τρομοκρατών με τις δυνάμεις του Εθνικού Στρατού της Λιβύης, του στρατάρχη Χαφτάρ, έχασαν τη ζωή τους 26 τρομοκράτες υποστηριζόμενοι από την Τουρκία, ενώ ο συνολικός αριθμός εκείνων που έχουν χάσει τη ζωή τους από τους τρομοκράτες, είναι 249.

Σημειώθηκε ότι εκείνοι που σκοτώθηκαν ήταν μέλη των τρομοκρατικών ομάδων με την ονομασία Lîwa El-Mutasim, Sultan Sultan, Lîwa Siqûr El-Şemel, Hemzat και Süleyman Şah.

Η Τουρκία έστειλε μέχρι στιγμής 7.400 τρομοκράτες στη Λιβύη

Τέλος το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αναφέρει επίσης η Τουρκία μέχρι στιγμής έχει μεταφέρει στα διάφορα μέτωπα της Λιβύης συνολικά 7.400 τζιχαντιστές τρομοκράτες, καθώς και ότι η μεταφορά τρομοκρατών συνεχίζεται.

Πηγή: MEZOPOTAMYA AJANSI, artigercek.com

Σχετικά άρθρα

Η ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Απριλίου 2019 0
Η ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΕΥΣΕΒΕΙΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΕΚΚΛΗΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ   Η Ορθόδοξη Εκκλησία ανάμεσα…