Η Volkswagen επενδύει στη Θάσο!

310 0

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΑ ΝΕΑ» ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ Η VOLKSWAGEN ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ!

Με πρωτοσέλιδο τίτλο «Η Volkswagen επενδύει στη Θάσο» κυκλοφορεί σήμερα η εφημερίδα «Τα Νέα» δίνοντας μια άλλη τροπή στα σενάρια για τη χώρα που o Γερμανικός όμιλος θα επιλέξει για τις επενδύσεις του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα βασικά σημεία της επένδυσης έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη ενός κέντρου νέων τεχνολογιών στην αυτοκίνηση και μάλιστα την κατασκευή πίστας για την εξέλιξη αυτοκινήτων με σύστημα αυτόνομης οδήγησης.

Αν όλα πάνε καλά μέσα Μαρτίου θα πέσουν οι υπογραφές της συμφωνίας, λέει το δημοσίευμα!Μάλιστα, σήμερα έρχεται στην Ελλάδα αποστολή της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας για να εξετάσει τον χώρο.

Η Ελλάδα δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο των επενδύσεων για την Volkswagen έπειτα από τον σκεπτικισμό που προκαλεί τα ασταθές περιβάλλον της γειτονικής Τουρκίας.

Μήνες πριν ήρθε στο φως της δημοσιότητας σενάριο που ήθελε την ευρύτερη περιοχή της Πτολεμαϊδας να επιλέγεται για την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου εργοστασίου. Μια επένδυση ύψους 1,5 δισεκατομμυρίων ευρώ με δυνατότητα παραγωγής 300.000 οχημάτων ετησίως (Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ).

ΠΗΓΗ

www.caranddriver.gr

Σχετικά άρθρα

ΑΓΓΕΛΕ ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ (γράφει ο Υποναύαρχος Λ.Σ (ε.α) Νικόλαος Παπανικολόπουλος)

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Μαΐου 2018 0
ΑΓΓΕΛΕ   ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ   ΣΑΣ  ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ   ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΑΣ     Την 1η Μαρτίου 2018, δύο στελέχη του Στρατού…

Προκήρυξη προσλήψεων προσωπικού στον κλάδο ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Ιουνίου 2019 0
Η εταιρεία ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. προχωρά στην πρόσληψη 70 υποψήφιων συνοδών (προσωπικό ελέγχου και κίνησης αμαξοστοιχιών) για την κάλυψη των υπηρεσιακών…

Κάθετος Άξονας Αρδανίου – Μάνδρας: Σύγχρονος αυτοκινητόδρομος υψηλών προδιαγραφών ή μπαλώματα πάνω στην παλιά Ε.Ο.?

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Σεπτεμβρίου 2018 0
Γραπτή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών & Μεταφορών κατέθεσε ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, σχετικά…