Θεοδωρικάκος: Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να περάσει κανείς από τον Έβρο

Δημοσιεύτηκε στις: at 8 Μαρτίου 2020
259 0

Βέβαιος ότι δεν μπορεί να περάσει στην Ελλάδα από τον Έβρο και τα σύνορα με την Τουρκία εμφανίστηκε ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι «απαντάμε με αποφασιστικότητα στον Ερντογάν», υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει κανένα περιθώριο να περάσει κανείς από τον Έβρο. Είμαστε φιλόξενος λαός αλλά η απόφαση του πρωθυπουργού για το κλείσιμο των συνόρων ήταν επιβεβλημένη».

«Ο Μητσοτάκης με την σημαντική απόφαση του να κλείσει τα σύνορα σε όσους επιδίωξαν παράνομα να μπουν στην Ελλάδα εξέφρασε όλους τους Έλληνες. Οι Έλληνες είμαστε απολύτως ενωμένοι, ψύχραιμοι και αποφασιστικοί και οι εκπρόσωποι της Τουρκίας γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να περάσει κανένας παράνομα τα ελληνικά σύνορα», πρόσθεσε για το θέμα ο υπουργός Εσωτερικών.

Σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού, ο κ. Θεοδωρικάκος της χαρακτήρισε «όνειρα θερινής νυκτός», τονίζοντας ότι «δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε στις δικές τους προκλήσεις. Είμαστε σε ετοιμότητα και δίνουμε μάχη παντού».

Αναφορικά με τη στάση της Ελλάδας στις ενέργειες της Τουρκίας, τόνισε ότι «κανένα κράτος δεν θα δεχόταν μαζική εισβολή μεταναστών», ενώ για το σχέδιο της γειτονικής χώρας σημείωσε ότι «αν νομίζανε ότι επειδή ήταν Καθαρά Δευτέρα θα πιάνανε στον ύπνο την Ελλάδα είναι μακριά νυχτωμένοι. Δεν θα κουραστούμε να φυλάμε τα σύνορα μας».

Για το θέμα του κορονοϊού, ο υπουργός Εσωτερικών ανέφερε ότι «το δημόσιο θα λειτουργήσει παρά τα κρούσματα κορονοϊού».

πηγη www.newsbeast.gr

Σχετικά άρθρα

“Κυρ. Μητσοτάκης: “Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος” – Εγώ πάλι λέω: Μη πεθάνει όρθιος, σαν τα δέντρα” (γράφει ο Χρήστος Κηπουρός)

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιανουαρίου 2021 0
“Κυρ. Μητσοτάκης: “Ο Έβρος είναι πάντα όρθιος”.    Εγώ πάλι λέω: Μη πεθάνει όρθιος, σαν τα δέντρα” Γράφει ο Χρήστος Κηπουρός…

ΚΚΕ: “Απόλυτα δικαιολογημένη η αγανάκτηση των ασθενών και εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου καθώς βλέπουν να συμπληρώνονται 3 μήνες και ο αξονικός τομογράφος να παραμένει εκτός λειτουργίας”

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουνίου 2018 0
Η Τομεακή Επιτροπή Έβρου του ΚΚΕ,  θεωρεί απόλυτα δικαιολογημένη την αγανάκτηση  ασθενών και εργαζομένων του Νοσοκομείου  καθώς βλέπουν  να  συμπληρώνονται  3 μήνες  και ο αξονικός τομογράφος  να  παραμένει εκτός λειτουργίας…