Η Γη της Αντίστασης, ο Ελληνισμός του 1821, η Μακεδονία του Παύλου Μελά και του Άγρα, οι σφαγιασθέντες της Γενοκτονίας στη Μικρά Ασία, στον Πόντο, στη Θράκη, στην Καππαδοκία, ο ανθυπολοχαγός  Θεόδωρος Κανδηλάπτης του 1941, τα θύματα των Ολοκαυτωμάτων του Διστόμου και των Καλαβρύτων, των Πύργων, του Μεσοβούνου και του Χορτιάτη, οι νέοι της Κύπρου του αντιαποιοκρατικού- απελευθερωτικού αγώνα του 1955 και οι στρατιώτες ενάντια στους Τούρκους εισβολείς του 1974, οι  πεσόντες των Ιμίων, μας δείχνουν την οδό της εθνικής μας αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού.

Καλό Αγώνα, Καλή Ανάσταση, Καλή Λευτεριά!

‘Αρθρο 120 του Συντάγματος της Ελληνικής Δημοκρατίας

…….
2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Eλλήνων.
3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Προηγούμενο άρθροΟ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ – Ο ΕΘΕΛΟΘΥΤΟΣ ΑΜΝΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)
Επόμενο άρθροΧειροτονία νέου Ιεροδιακόνου στην Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)