Θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών, Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:27
2377 0

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και φινάλε από τα δελφίνια

του Προαγωνιστικού τμήματος του ΟΦΘΑ στους Θερινούς Αγώνες.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκαν στην πόλη της Καβάλας οι θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών (ηλικίες 9-12 ετών) με τη συμμετοχή 10 συλλόγων και 379 κολυμβητών-τριων από την Περιφέρεια Αν. Μακεδονίας & Θράκης.

Με το επίπεδο των αγώνων να είναι για ακόμη μια χρονιά υψηλό, η ομάδα μας αγωνιζόμενη με τον πρωτοφανή αριθμό των 82 κολυμβητών-τριών (η μεγαλύτερη κολυμβητική αποστολή στην ιστορία της πόλης), άγγιξε την τέλεια εμφάνιση,  κατέκτησε 50 χρυσά, 25 ασημένια και 18 χάλκινα μετάλλια και κατέκτησε την 1η θέση στην άτυπη κατάταξη των σωματείων της περιφέρειας!

Έτσι λοιπόν έπεσε η αγωνιστική αυλαία και της φετινής χρονιάς με τα μικρά δελφινάκια της ομάδας μας, να υπερβάλουν εαυτό, και με πολύ καλή δουλειά, συνέπεια, τακτικότητα στις προπονήσεις, πάθος, προσπάθεια και πολύ αγάπη, διατήρησαν την ομάδα μας στο πολύ υψηλό επίπεδο  όπως ακριβώς αρμόζει σε μια από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες της Ελλάδος!

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά μου , για την καθημερινή προσπάθεια τους καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, για την υπομονή και την επιμονή, ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές μας, καθώς και για όλες τις όμορφες απλές και καθημερινές στιγμές που μου χάρισαν όλη τη χρονιά σαν άνθρωπο!  

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν για ακόμη μια σεζόν.  

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στους γονείς και τους κολυμβητές-τριες του Ν.Ο.Α. και του Εθνικού που εμπιστεύθηκαν την ομάδα μας αλλά και εμένα προσωπικά για την προπόνηση των παιδιών τους. Νομίζω πως τα αποτελέσματα δικαίωσαν τους πάντες!  

 Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο που μπορώ να πω στο Δ.Σ. της ομάδας μου και ιδιαίτερα στους κ. Παντελή Αγοράκη,  κ. Κώστα Αλεξάκη και κ. Βαλάντη Σαϊρη οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου, αρωγοί και στην πιο τρελή σκέψη που κάναμε για την ομάδα!” δήλωσε ο προπονητής του τμήματος κ. Τάσος Καλλιτσάρης.

Το Δ.Σ. του ΟΦΘΑ με τη σειρά του ευχαριστεί και συγχαίρει τους γονείς για την άψογη συνεργασία τους, υπομονή , επιμονή και την υποστήριξη τους . Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους, καθ όλη τη χρονιά.

Τέλος ένα μπράβο και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μας κ. Τάσο Καλλιτσάρη!

***Κάποια πράγματα δεν βρίσκονται γραμμένα σε βιβλία πανεπιστημίων… Στην ομάδα μας οι ίδιοι προπονητές βρίσκονται μαζί για πάνω από μια 10ετία. Λειτουργούν σαν μια οικογένεια και στα καλά και στα άσχημα, στα εύκολα και στα δύσκολα, στις χαρές και στις λύπες! Η αγάπη για την ομάδα, για το άθλημα  μα πάνω από όλα για τα παιδιά, η εργατικότητα που δεν κοιτά ωράριο ή αργία, το πάθος της τελειότητας και η συνέπεια είναι μερικά μόνο από τα μυστικά της επιτυχίας μας που ευτυχώς δεν διδάσκονται…αλλά υπάρχουν μέσα μας!

Στο ΟΦΘΑ  ο στόχος είναι η διάρκεια των αθλητών στο χρόνο… δεν είναι εύκολο, όμως η ομάδα μας φιγουράρει 14 χρόνια τώρα στις κορυφαίες επαρχιακές ομάδες της χώρας!

Τα 14 αυτά χρόνια της ιστορίας της ομάδας μας πέρασαν από το προαγωνιστικό τμήμα της 100αδες κολυμβητές-τριες με 10αδες από αυτούς αργότερα στο αγωνιστικό τμήμα να πρωταγωνιστούν στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, να γίνονται πρωταθλητές Ελλάδος, να γίνονται μέλη της Εθνικής ομάδας, να διακρίνονται με το εθνόσημο, να γίνονται Βαλκανιονίκες και πρωταθλητές Ευρώπης…
Τυλιγαδάς Α. Κονσαλάκη Χ., Κουσάρη Ε., Μπούτσης Α., Αρίκας Β., Ευθυμίου Σ., Βαιτσάκη Δ. Μιχαηλίδου Δ., Μουστάκα Α., Παπαδόπουλος Χ. Κουσάρης Κ., Σοφιανίδης Ν., Μπράμου Ε., Μπαρή Δ., Δραμαλίδου Α., Ζελεσκίδης Α., Γκεβρέκης Ν. Κλεανθίδης Π., Μπαδάνη Μ., Μπαδάνης Π., Καδόγλου Μ., Κώτα Δ., Στούρας Γ., Κούγκουλος Α., Βολτέζος Ε., Καζάκος Σ., Παλακίδης Σ. Διαμαντάκης Α. , Στασινοπουλος Μ. είναι μερικά από τα παιδιά αυτά…

Μια παροιμία λέει πως μπορείς να κοροϊδέψεις πολλούς για λίγο, λίγους για πολύ και κανέναν για πάντα!

Το σίγουρο είναι πως στην ομάδα μας η σωστή και οργανωμένη δουλειά που πραγματοποιείται στα τμήματα της ομάδας μας εδώ και 14 χρόνια, συνδυάζει την σωστή διαπαιδαγώγηση, την άψογα κολυμβητική τεχνική κατάρτιση, τα αποτελέσματα και πάνω από όλα τη διάρκεια στο χρόνο!

(Άρθρο στο internet που αξίζει όλοι να διαβάσουμε…)

http://www.pisina.net/%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%87%CE%BF%CE%B9-%CE%B7-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF/

Και επειδή εχθρός του καλού είναι το καλύτερο…. ετοιμαστείτε γιατί τα καλύτερα έρχονται!!!

προαγωνιστικό τμήμα ΟΦΘΑ 2018-2019 (loading…)

Keep swimming!!!

Για τον ΟΦΘΑ

Το Δ.Σ.

& ο προπονητής

Σχετικά άρθρα

Την Αλεξανδρούπολη επέλεξαν για προετοιμασία ενόψει Τόκιο & διεθνών διοργανώσεων τα αδέρφια Χρήστου

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Μαρτίου 2021 0
Καμπ προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο στους οποίους θα λάβει μέρος, πραγματοποίησε στην Αλεξανδρούπολη ο Απόστολος Χρήστου. Μαζί…