Πρωτοβουλία για τη βελτίωση των συνθηκών στο δημοτικό κυνοκομείο υποσχέθηκε ότι θα λάβει ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Λαμπάκης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Δημήτρη Κολιού και στον Maximum fm 93,6. Ο κ. Λαμπάκης δήλωσε ότι την Πέμπτη ξεκινά τσιπάρισμα στα ζώα που βρίσκονται στο παλιό κυνοκομείο και δρομολογείται σύντομα η σταδιακή μεταφορά τους στο νέο καταφύγιο όπου οι συνθήκες αναμένεται να είναι βελτιώμενες.

Στον Δήμαρχο τέθηκε από τον Δημήτρη Κολιό και το θέμα των κακών σχέσεων μεταξύ των δυο φιλοζωικών σωματείων της πόλης που είχε ως αποτέλεσμα το ένα σωματείο να αποκοπεί από κάθε πρόσβαση στο κυνοκομείο. Ο κ. Λαμπάκης υποσχέθηκε να καταβάλει προσπάθεια για την ενεργοποίηση και ενδυνάμωση των δυο φιλοζωικών και τις κάλεσε να τα βρουν και μεταξύ τους. Όπως επισημάνθηκε και από τον Δημήτρη Κολιό και όπως έχουμε τονίσει κι εμείς ξανά σε παλαιότερες δημοσιεύσεις μας, είναι απαραίτητο οι δυο φιλοζωικές να έχουν συνεργασία και οι σχέσεις τους να ξαναμπούν σε διαδικασία ομαλοποίησης για το καλό της φιλοζωικής κοινότητας της πόλης και κυρίως για το καλό ζώων.

Ευχόμαστε ο κ. Λαμπάκης να υλοποιήσει μαζί με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Μαυρίδη, μια τέτοια πρωτοβουλία και να αφεθούν οι διαμάχες και η διχόνοια στο παρελθόν. Είναι σχεδόν υποχρεωτικό να βελτιωθεί η όλη κατάσταση και για το καλό των ζώων και για το καλό της πόλης.

http://www.alexpoli.gr

Προηγούμενο άρθροΓερακόπουλος Χρήστος: Γραφειοκρατικές διαδικασίες μας καθυστέρησαν για την προμήθεια αλατιού
Επόμενο άρθροΜιχαηλίδης Παύλος: Με δανεικό αλάτι λειτούργησε ο Δήμος Αλεξ/πολης – ‘Μάχη’ στη Συκορράχη για αλάτι