Θεόδωρος Αγγλιάς: «Δεν κατεβαίνω στις εκλογές του Μαΐου  2019 αλλά στηρίζω τον Δήμαρχο μας Βαγγέλη Λαμπάκη»

Δημοσιεύτηκε στις: at 10 Ιουνίου 2019
278 0

Η δημοτική Παράταξη  «Πόλη & Πολίτες» και ο επικεφαλής της Βαγγέλης Λαμπάκης  υποδεχόμαστε με σεβασμό την απόφαση του κ. Αγγλιά να μην είναι εκ νέου υποψήφιος  στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2019.

Μετά από 41 χρόνια συνεχόμενης ενασχόλησης με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  αποφάσισε να αποσυρθεί από τον εκλογικό αγώνα , παραμένοντας όμως στην Παράταξη   μας και συνεχίζοντας να στηρίζει όπως δήλωσε και ο ίδιος τον «άξιο άνθρωπο, φίλο συνάδελφο και δήμαρχο, Βαγγέλη Λαμπάκη».

Ακολουθεί η σχετική δήλωση του κ. Θεόδωρου Αγγλιά:

«Αποφάσισα μετά από 41 χρόνια συνεχόμενης  ενασχόλησης μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση  να αποσυρθώ , δηλώνοντας ότι παραμένω στην παράταξη Πόλη κ Πολίτες και συνεχίζω να στηρίζω τον άξιο άνθρωπο, φίλο , συνάδελφο και δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη.»

Εμείς από την πλευρά μας ευχόμαστε στον αγαπητό μας συνεργάτη καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει  και να ξέρει πως είμαστε πάντα δίπλα του με σεβασμό και εκτίμηση στο έργο που προσέφερε από την θέση του δημοτικού συμβούλου και προέδρου του δημοτικού συμβουλίου.

 

Με εκτίμηση για την Παράταξη «Πόλη & Πόλίτες»

Ο επικεφαλής  Βαγγέλης Λαμπάκης

Σχετικά άρθρα

Κάτω από το Αυγουστιάτικο Φεγγάρι μάγεψε το κοινό της Αλεξανδρούπολη, η Στρατιωτική Μουσική

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Αυγούστου 2017 0
Συνεχίζεται το «Οδοιπορικό Μουσικών Εκδηλώσεων στη Θράκη» που συνδιοργανώνεται από το Δ΄ Σώμα Στρατού και τους Δήμους Διδυμοτείχου, Σουφλίου, Αλεξανδρούπολης,…

Με φωτισμό LED το τελωνείο των Κήπων

Δημοσιεύτηκε από: - 13 Δεκεμβρίου 2016 0
Στα Ελληνοτουρκικά σύνορά, το Τελωνείο και το Ελληνικό τμήμα της γέφυρας διαθέτει ποιοτικό φωτισμό & εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης…