Θεόδωρος Βουρδολης: “Οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων μπορούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων”

141 0
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και  Φιλοζωίας κ Θεόδωρος Βουρδολης:
Όσο πλησιάζει η περίοδος των Πανελληνίων εξετάσεων τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για έναρξη των προπονήσεων των μαθητών που αξιολογούνται και στα αθλήματα.
Συμμεριζομενος την αγωνία των παιδιών αυτών ήδη από τον Ιανουάριο με σχετικό μου έγγραφο είχα θέσει το θέμα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Κο Μαυρωτά.
Με την έκδοση της ΚΥΑ πλέον οι αθλητές μας αλλά και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων μπορούν να κάνουν χρήση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων οι οποίες είναι έτοιμες να δεχτούν τους υποψήφιους για την προετοιμασία τους.
Αλεξανδρος Κατσικας, Xristina Voudilaki και 110 ακόμη
17 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα

Η Παιδαγωγική και Νηπτική Μυσταγωγία του Τριωδίου ~ «Της μετανοίας άνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα» (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Φεβρουαρίου 2019 0
Η ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΗΠΤΙΚΗ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΩΔΙΟΥ «Της μετανοίας άνοιξόν μοι πύλας Ζωοδότα» Προδρομική της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής Περίοδος…

Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου & η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, στην Αλεξανδρούπολη (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Νοεμβρίου 2019 0
Με λαμπρότητα γιορτάστηκαν τα Εισόδια της Θεοτόκου και η ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων στην Αλεξανδρούπολη Το πρωί της Πέμπτης 21…

ΕΒΡΟΣ: Χρυσοχοΐδης: Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του φράχτη 40 χιλιομέτρων – Παναγιωτόπουλος: Χρειάζεται διαρκής εγρήγορση και ετοιμότητα

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Αυγούστου 2021 0
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μ. Χρυσοχοΐδης και ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Ν. Παναγιωτόπουλος επισκέφθηκαν τον Έβρο (Π.Ε. Δ’ Σ.Σ.)…