Θεόδωρος Βουρδολης: “Οι αθλητές και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων μπορούν να κάνουν χρήση των αθλητικών εγκαταστάσεων”

82 0
Όπως αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας, Νεολαίας και  Φιλοζωίας κ Θεόδωρος Βουρδολης:
Όσο πλησιάζει η περίοδος των Πανελληνίων εξετάσεων τόσο μεγαλύτερη είναι η ανάγκη για έναρξη των προπονήσεων των μαθητών που αξιολογούνται και στα αθλήματα.
Συμμεριζομενος την αγωνία των παιδιών αυτών ήδη από τον Ιανουάριο με σχετικό μου έγγραφο είχα θέσει το θέμα στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Κο Μαυρωτά.
Με την έκδοση της ΚΥΑ πλέον οι αθλητές μας αλλά και οι υποψήφιοι των Πανελληνίων εξετάσεων μπορούν να κάνουν χρήση των αθλητικών μας εγκαταστάσεων οι οποίες είναι έτοιμες να δεχτούν τους υποψήφιους για την προετοιμασία τους.
Αλεξανδρος Κατσικας, Xristina Voudilaki και 110 ακόμη
17 σχόλια
1 κοινοποίηση
Μου αρέσει!

 

Σχόλιο
Κοινοποίηση

Σχετικά άρθρα

Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων στην XVI Mηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιανουαρίου 2017 0
Στιγμιότυπα από την εκπαίδευση του Σχολείου Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων (ΣΠΕΝ), στην Περιοχή Ευθύνης της XVI Μ/Κ ΜΠ. Η εκπαίδευση περιλαμβάνει…

Η Άγκυρα θα επανεξετάσει την κατασκευή του ΤΑΡ! – “Η αναβίωση του ρωσικού αγωγού τον καθιστά περιττό” λένε οι Τούρκοι

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Ιουλίου 2016 0
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου Kαι πάνω που Αμερικανοί και Ευρωπαίοι ελπίζανε ότι θα κατασκευάσουν σύντομα τον αγωγό αερίου TANAP (Trans-Anatolian Natural…