Η  “ΝΕΑ ΑΡΧΗ “ είναι απαραίτητη για την ίδια την κοινωνία και για αυτό  θα πρέπει να γίνει μαζί της 

Την Αλεξανδρούπολη επισκέφτηκε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ   και πρώην υπουργός Θοδωρής Δρίτσας στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης στην περιφέρεια.

Ο κ. Δρίτσας συνοδευόμενος από τον συντονιστή της Ν.Ε Έβρου Σπύρος Δέδογλου , τη βουλευτή του κόμματος στο νομό Νατάσα Γκαρά, τον περιφερειακό σύμβουλο Αργυρίου Νίκο , το μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής της Κ.Ε  Μενέλαο Μαλτέζο επισκέφτηκε τον Οργανισμό Λιμένος Αλεξανδρούπολης (ΟΛΑ)  όπου ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο κ. Χατζηκωσταντίνου Κώσταντίνο για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα ο λιμένας.

Ο κ,Δρίτσα εξέφρασε την πάγια θέση του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ για την επιλογή των υποπαραχωρήσεων έναντι της πώλησεις και τόνισε την αναγκαιότητα  να μη χάσει το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης για να έχει οφέλη η πόλη και η περιοχή.

Στη συνέχεια  το κλιμάκιο του κόμματος επισκέφτηκε την αγορά όπου συζήτησε με εμπόρους και καταναλωτές για την τεράστια ακρίβεια που πλήττει πλέον  όλους.

Στις 13:00 ο κ. Δρίτσας έδωσε συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στα γραφεία του κόμματος όπου μίλησε για την σημασία της “ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ” η οποία είναι ανάγκη της κοινωνίας και για αυτό θα πρέπει  να γίνει μαζί της

Το απόγευμα σε ανοιχτή συζήτηση στο δημοτικό Θέατρο Φερών ο κ. Δρίτσας αναφέρθηκε στην ανάγκη της περιφερειακής συγκρότησης της χώρας και στις δυνατότητες που έχει να αναπτυχθεί η περιοχή και ζήτησε από τους πολίτες να είναι συμμέτοχοι σε κάθε προσπάθεια ώστε να υπάρχει αποτέλεσμα . Ακολούθησε συζήτηση  με τους πολίτες την οποία ο κ. Δρίτσας κλείνοντας  χαρακτήρισε υψηλού επιπέδου.

Το κλιμάκιο με τον τομεάρχη Αμυνας υποδέχθηκε ο  αντιδήμαρχος Φερών κ. Κολγιώνης και ο συντονιστής της ΟΜ Κοσμοσώτειρας ( Φερών -Τυχερού) Γιώργος Γιουφτσίδης

 

 

Προηγούμενο άρθροΘανάσης Μαρτίνος: “Το 75% των μοναχών του Αγίου Όρους έχουν εμβολιαστεί ή έχουν νοσήσει”
Επόμενο άρθροΚΚΕ ΑΜΘ: Ξαναζεσταμένη «σούπα» νέων αυταπατών «σέρβιρε» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη Θράκη