Θυρανοίξια Παρεκκλησίου Αγίου Μηνά του Ιερού Ναού Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως

Δημοσιεύτηκε στις: at 12 Δεκεμβρίου 2016
748 0
Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016 ο Σεβ. Μητροπολίτης μας κ. Άνθιμος τέλεσε την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό της Αγίας Κυριακής στην Αλεξανδρούπολη.
Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε αγιασμός και τα θυρανοίξια στο νέο παρεκκλήσιο της Ενορίας της Αγίας Κυριακής το οποίο θα τιμάται επ’ ονόματι του Αγίου μεγαλομάρτυρος Μηνά. Το νέο παρεκκλήσιο είναι προσαρτημένο στο Ναό δίπλα στην κεντρική είσοδο του Ναού και θα χρησιμοποιείται για τις καθημερινές ακολουθίες της Ενορίας.
Ο Μητροπολίτης μας συνεχάρη τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού αρχιμ. π. Άνθιμο Ρεγγίδη για την όλη προσπάθεια κατασκευής του νέου παρεκκλησίου και τόνισε την ιδιαίτερη τιμή και ευλάβεια με την οποία περιβάλλουν οι χριστιανοί μας τον Άγιο Μηνά, καθώς πρόκειται για πολύ αγαπητό άγιο στη συνείδηση των ορθοδόξων. Ευχήθηκε δε σε όλους τους ενορίτες της Αγίας Κυριακής να χαρούν τις ακολουθίες που θα τελούνται στο νέο τους παρεκκλήσιο.

 

Σχετικά άρθρα

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ: Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας δεν πήραν κανένα μέτρο επί 4 ολόκληρους μήνες

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Σεπτεμβρίου 2020 0
  ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΤΗΛ. : 6975860149, 6973311876 enosigoneonalexpolis@gmail.com   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   Αγαπητοί γονείς, Με βάση τις…