Ιατρικός Σύλλογος Έβρου: Ανέλαβε καθήκοντα ο παιδίατρος στη Σαμοθράκη

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:02
63 0

Μετά από συστηματικές και συντονισμένες ενέργειες του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, του Δήμου Σαμοθράκης και της 4ης ΥΠΕ, αναλαμβάνει υπηρεσία από 1-10-2020, Παιδίατρος στο Κέντρο Υγείας Σαμοθράκης.

Ο συνάδελφος είναι ελευθεροεπαγγελματίας ιατρός και προσλαμβάνεται με Δελτίο παροχής Υπηρεσιών από την 4η ΥΠΕ, με σκοπό να δοθεί λύση στο σοβαρό και μακροχρόνιο πρόβλημα της έλλειψης Παιδιάτρου στη Σαμοθράκη.

Παράλληλα, είναι σε εξέλιξη η προκήρυξη της μόνιμης θέσης παιδιάτρου, που προβλέπεται στον Οργανισμό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου, θα συνεχίσει τις ενέργειες για την επίλυση και άλλων σοβαρών θεμάτων υγειονομικής περίθαλψης του νησιού, ώστε τόσο οι μόνιμοι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες να απολαμβάνουν τις υπηρεσίες υγείας που δικαιούνται.

Σχετικά άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ (1941-1944) (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Οκτωβρίου 2018 0
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΑΙ ΘΡΑΚΩΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ…

Δηλωση του Αν. Δημοσχάκη σχετικά με το τεχνικό ζήτημα που οδήγησε στην ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη του νέου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Νοεμβρίου 2015 0
Ο Βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, σε σχέση με το  τεχνικό ζήτημα που…