Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Λειτουργικό Πρόγραμμα Ιερών Ναών από 4 εως 15 Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Μαρτίου 2021
265 0

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ενημερώνει τους ευσεβείς Χριστιανούς της Επαρχίας μας, ότι μετά τα νέα υγειονομικά μέτρα της Κυβερνήσεως, το λειτουργικό πρόγραμμα των Ιερών Ναών σε ολόκληρη την Μητρόπολη τροποποιείται ως εξής:

Από τις 4 έως και τις 15 Μαρτίου όλες οι ακολουθίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών.

Τις Κυριακές 7 και 14 Μαρτίου στους Ιερούς Ναούς θα τελεσθούν από 7.00’-9.30’ το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία χωρίς την παρουσία πιστών.

Μετά το πέρας των ακολουθιών οι πιστοί θα μπορούν να εισέρχονται για ατομική προσευχή, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και μέχρι τον αριθμό των εννέα (9) προσώπων που θα μπορούν να ευρίσκονται ταυτόχρονα εντός του Ιερού Ναού.

Για την μετακίνηση για ατομική προσευχή στον Ιερό Ναό οι πιστοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον κωδικό 5 αποστέλλοντάς τον στο 13033 ή αναγράφοντάς τον στην ειδική βεβαίωση μετακίνησης.

Στις κηδείες, καθώς και σε γάμους ή βαπτίσεις που τυχόν γίνουν κατ’ αυτήν την περίοδο, ο αριθμός των προσώπων που επιτρέπεται να ευρίσκονται εντός του Ιερού Ναού είναι εννέα (9).

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο του βορείου Έβρου και της Καβάλας

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Ιανουαρίου 2017 0
Με Απόφαση του Διευθυντή Αστυνομίας Ορεστιάδας Πασχάλη Συριτούδη απαγορεύεται, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων (συνεχείς και έντονες χιονοπτώσεις – χιονοθύελλα)…