Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως: Λειτουργικό Πρόγραμμα Ιερών Ναών από 4 εως 15 Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 5 Μαρτίου 2021
120 0

Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως, ενημερώνει τους ευσεβείς Χριστιανούς της Επαρχίας μας, ότι μετά τα νέα υγειονομικά μέτρα της Κυβερνήσεως, το λειτουργικό πρόγραμμα των Ιερών Ναών σε ολόκληρη την Μητρόπολη τροποποιείται ως εξής:

Από τις 4 έως και τις 15 Μαρτίου όλες οι ακολουθίες θα γίνονται χωρίς την παρουσία πιστών.

Τις Κυριακές 7 και 14 Μαρτίου στους Ιερούς Ναούς θα τελεσθούν από 7.00’-9.30’ το πρωί ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία χωρίς την παρουσία πιστών.

Μετά το πέρας των ακολουθιών οι πιστοί θα μπορούν να εισέρχονται για ατομική προσευχή, τηρώντας τα υγειονομικά μέτρα και μέχρι τον αριθμό των εννέα (9) προσώπων που θα μπορούν να ευρίσκονται ταυτόχρονα εντός του Ιερού Ναού.

Για την μετακίνηση για ατομική προσευχή στον Ιερό Ναό οι πιστοί μπορούν να χρησιμοποιούν τον κωδικό 5 αποστέλλοντάς τον στο 13033 ή αναγράφοντάς τον στην ειδική βεβαίωση μετακίνησης.

Στις κηδείες, καθώς και σε γάμους ή βαπτίσεις που τυχόν γίνουν κατ’ αυτήν την περίοδο, ο αριθμός των προσώπων που επιτρέπεται να ευρίσκονται εντός του Ιερού Ναού είναι εννέα (9).

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Θωρακίστε τον Έβρο! Συνέχιση της ενίσχυσης των Υπηρεσιών Συνοριακής Φύλαξης”

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Αυγούστου 2017 0
Επιστολές προς τον Αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα, αλλά και προς τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Κωνσταντίνο…

Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία: «Έχει ξεφύγει η ιστορία με τις ανεμογεννήτριες στη Θράκη»

Δημοσιεύτηκε από: - 23 Μαρτίου 2021 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Έχει ξεφύγει η ιστορία με τις ανεμογεννήτριες στη Θράκη. Αδίστακτες οι εταιρείες προσβλέπουν μόνο στην κερδοφορία τους αδιαφορώντας για…