Αίτημα για συζήτηση προ ημερήσιας διάταξης στο ΔΣ.

Κάθε φορά που βρέχει «το σχολείο θαύμα» της Παλαγίας πλημμυρίζει!!!

Στη μεγάλη φωτιά του Αυγούστου το δημοτικό σχολείο της Παλαγίας είχε υποστεί σοβαρές ζημιές, κύρια στη στέγη. Υπήρξε άμεση κυβερνητική παρέμβαση και η ΔΕΠΑ ανέλαβε την επισκευή του σχολείου ώστε να ανοίξει κανονικά (;). Σήμερα 2,5 μήνες μετά η στέγη παραμένει ημιτελής με αποτέλεσμα κάθε φορά που βρέχει να γεμίζουν οι αίθουσες νερά. Οι γονείς είναι ανάστατοι και φανερά εκνευρισμένοι με όσα συμβαίνουν για τις υποσχέσεις που πήραν για το “σχολείο θαύμα” που τους έλεγε ο πρωθυπουργός. Από την άλλη ο εργολάβος που έχει αναλάβει το έργο για λογαριασμό της ΔΕΠΑ φαίνεται πως δεν έχει άλλα χρήματα αυτή τη στιγμή και ζητάει να κάνουν όλοι υπομονή μέχρι να εκταμιεύσει χρήματα.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση ρωτάμε πως σχεδιάζει η δημοτική αρχή να αντιμετωπίσει το πρόβλημα ώστε να ολοκληρωθεί η στέγη γιατί μόνο με υπομονή δεν εκπληρώνονται ούτε οι προεκλογικές υποσχέσεις.

Προηγούμενο άρθρο17η Νοεμβρίου 1922: Ανακηρύσσεται η Αλεξανδρούπολη αυτοτελής Μητρόπολη – Πρώτος Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως εξελέγη ο απο Αγκύρας Γερβάσιος Σαρασίτης
Επόμενο άρθροΚραυγή αγωνίας από τον Έβρο: Κλείνουν Λύκεια ενώ επεκτείνονται δομές λαθρομεταναστών