Κάλεσμα για Ενότητα και ενωτικό αγώνα κατά του ΚΥΤ Φυλακίου κάνει το ΑΚΚΕΛ

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:01
83 0

Τα ξένα και τοπικά συμφέροντα που προωθούν την ύπαρξη και επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου, φαίνεται ότι άρχισαν να καλλιεργούν κλίμα διχασμού και να επηρεάζουν τοπικά όσους μαχόμαστε για να σταματήσουμε την προδοσία που κάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Από την πρώτη στιγμή το ΑΚΚΕΛ διαφώνησε με την συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα μόνο με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δήμου Ορεστιάδας και χωρίς συμμετοχή των δημοτών (αλλά και όλων των Ελλήνων), και των συλλογικών φορέων. Με την πρόταση μας για μια ανεξάρτητη επιτροπή αγώνα όλων των πολιτών, προσπαθήσαμε να «σώσουμε» την κατάσταση, την στιγμή μάλιστα που όλοι στον Έβρο κατηγορούσαν την ηγεσία του Δήμου για αδιαφάνεια και ότι συνομιλούσε για μήνες με τον κ. Μηταράκη, χωρίς να ενημερώνει κανένα.

Ο επηρεασμός που έχει διοχετευθεί τοπικά έχει επηρεάσει και άτομα που θέλουμε να πιστεύουμε ότι πονούν τον τόπο αλλά παραπλανήθηκαν από τρίτους που εκμεταλλεύτηκαν την εμπιστοσύνη τους. Μόνο έτσι εξηγείται ότι ακούγεται για τα μέλη της Ανεξάρτητης Επιτροπής Αγώνα ΕΑΚΥΤ ότι λειτουργούν διασπαστικά και με μικροπολιτικά και οικονομικά οφέλη (αλήθεια θα πάρει κάποιος από αυτούς μίζα αν εμποδιστεί η επέκταση της δομής;).

Από το ΑΚΚΕΛ λειτουργούμε ενωτικά και όχι διασπαστικά το δείχνει η πρώτη ανακοίνωσή μας όπου καλέσαμε και τον δήμαρχο αλλά και τους επικεφαλείς των παρατάξεων να έρθουν μαζί μας, με τον λαό, να μπούνε μπροστά, αν τους ενοχλούμε να φύγουμε εμείς και να αναλάβουν αυτοί, αλλά δημοκρατικά, με διαφάνεια και όχι με μυστική ατζέντα και τηλεδιασκέψεις κρυφές από τους δημότες και ολόκληρο τον Ελληνικό λαό, τίποτα πλέον “κάτω από το τραπέζι”. Τι φοβούνται και δεν ανοίγουν την βεντάλια της Επιτροπής ώστε να είναι όπως όλες οι επιτροπές αγώνα σε ολόκληρη την Ελλάδα ; Γιατί δεν το κάνουν όπως στην Μυτιλήνη, την Χίο, την Σάμο;

Ακόμη και αυτή την ύστατη στιγμή καλούμε τον δήμαρχο και τους επικεφαλείς, τους αντιπεριφερειάρχες, τους βουλευτές να συστρατευθούν με τον λαό και να πάψουν να τον βάζουν “απέναντι”. Αυτές οι συμπεριφορές και οι μεταξύ τους έριδες την ώρα του “πολέμου” μόνο ζημιά κάνουν στον τόπο και φυσικά προκαλούν χαμόγελα χαράς στον Μηταράκη και στα άνομα σχέδια της κυβέρνησης για επέκταση του ΚΥΤ Φυλακίου αλλά και νέων δομών στον Έβρο.

Σχετικά άρθρα

Σεβ. Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμος: “Δώδεκα παρά τέταρτο του Μεγάλου Σαββάτου θα βγούμε όλοι στα μπαλκόνια… κρατώντας τα κεριά στα χέρια μας και θα ψάλουμε το Χριστός Ανέστη”

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Απριλίου 2020 0
Στα συναισθήματα με τα οποία βιώνουν οι πιστοί και ο κλήρος, τον ιδιότυπο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, φετινό εορτασμό…

138 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ΑΜΘ (πανελλαδικά στους 608 οι διασωληνωμένοι – 2.018 νέα κρούσματα – 99 νέοι θάνατοι)

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Νοεμβρίου 2020 0
Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 2018 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο…

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Το Υπουργείο Ναυτιλίας “σκύβει στοργικά” στη Σαμοθράκη & στο Θρακικό Πέλαγος, απελευθερώνοντας τις δημιουργικές δυνάμεις της Θράκης & των Νήσων Β/Α Αιγαίου”

Δημοσιεύτηκε από: - 31 Αυγούστου 2019 0
Επίσκεψη- Συνάντηση εργασίας πραγματοποίησε στον Πειραιά σήμερα πρωί (30/08) ο Βουλευτής Έβρου κι Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., Αναστάσιος Δημοσχάκης με τον…