Κάλεσμα Μιχαηλίδη προς τους πολίτες για να παραστούν στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 11 Ιουλίου 2018
501 0

Όπως αναφέρει ο Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑ.Σ.Α.” κ. Παύλος Α. Μιχαηλίδης:

Ο κ. Λαμπάκης επικαλέστηκε σκοπίμως την κυκλοφοριακή μελέτη ως δικαιολογία για να κλείσει την οδό ΚΥΠΡΟΥ.

Στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης 11 Ιουλίου 2018  στις 7 το απόγευμα αποφασίζει αιφνιδίως να κάνει πλέον το ίδιο και με την οδό ΦΩΚΑ (την συνέχεια του Πεζόδρομου του Ταχυδρομείου), παρόλο που κάτι τέτοιο αυτή την φορά δεν προβλέπεται ούτε από την κυκλοφοριακή μελέτη!!!

Είναι εκείνο το οδικό σημείο που «παροχετεύει» μέρος της κυκλοφορίας από την Λ. Δημοκρατίας προς την οδό ΕΙΡΗΝΗΣ και αποτελεί πλέον μια εναλλακτική λύση προς την παραλία και το λιμάνι (είτε μέσω της οδού ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ είτε της οδού ΤΖΑΒΕΛΛΑ).

Μέχρι το επόμενο (ΝΕΟ) δημοτικό συμβούλιο του 2019, στο οποίο θα επανέλθει η ομαλότητα μέσω της απλής αναλογικής – νέας διοίκησης του δήμου και κάτω από τις παρούσες συνθήκες της απόλυτης πλειοψηφίας του δημάρχου, ο μόνος τρόπος είναι η παρουσία του κόσμου στην συνεδρίαση.

Σχετικά άρθρα

Αντιασφυξιογόνες μάσκες του Δήμου Γλυφάδας μοίρασε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης στους φύλακες των συνόρων

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαρτίου 2020 0
Μετά από συνεννόηση με το Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης μοίρασε αντιασφυξιογόνες μάσκες…

Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 8669/30-07-2020) με θέμα: «Και η εισβολή στον Έβρο ακόμα συνεχίζεται»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Σεπτεμβρίου 2020 0
Απάντηση ΥΕΘΑ Νικόλαου Παναγιωτόπουλου σε ερώτηση Κοινοβουλευτικού Ελέγχου (υπ. Αριθμ. 8669/30-07-2020) με θέμα: «Και η εισβολή στον Έβρο ακόμα συνεχίζεται»…