Κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Ν. Έβρου για την απεργία της 28ης Νοεμβρίου 2018

Δημοσιεύτηκε στις: at 01:25
425 0

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου καλεί όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία και στο Συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Νοέμβρη 2018 μπροστά στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου στις 10:30 το πρωί.

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ

Σταθερή και πλήρη εργασία για όλους.
Σταθερό κοινωνικό προϋπολογισμό
Δίκαιο και βιώσιμο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης, συντάξεις, παροχές
Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση-σεβασμό στους δημοκρατικούς θεσμούς
Σεβασμό στα εργατικά δικαιώματα και τις εργατικές κατακτήσεις

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Έμπρακτη αποκατάσταση της κοινωνικής διάστασης και του κοινωνικού προσώπου που οφείλει να έχει ένα κυρίαρχο κράτος δικαίου και πρόνοιας.
Έμπρακτο τέλος στην φτωχοποίηση, στον αυταρχισμό, στις πολιτικές βίαιης και αντιδημοκρατικής προσβολής των εργασιακών, ασφαλιστικών και συνδικαλιστικών δικαιωμάτων.
Απέναντι στην αδιέξοδη και ανάλγητη Κυβερνητική πολιτική που βαθαίνει ακόµη περισσότερο τις οικονομικές και κοινωνικές ανισότητες, οι εργαζόμενοι απαντούν για ακόµη µία φορά αγωνιστικά.

Για το Δ.Σ. του

Εργατ/κού Κέντρου Ν. Έβρου

Ο Πρόεδρος                       Η Γεν. Γραμματέας

Ασπιώτης Ευστάθιος              Βίτσα Κωνσταντίνα

Σχετικά άρθρα

Με την “Ημέρα χωρίς αυτοκίνητο” ολοκληρώνεται η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Σεπτεμβρίου 2020 0
Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2020 που έχει ως κεντρικό θέμα “Πράσινη μετακίνηση χωρίς ρύπους για όλους (Zero-emission mobility for all)”…

Παρουσία πλήθους κόσμου τα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου του Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης “Δήμος για Όλους – Πρώτα ΕΣΥ”

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Μαΐου 2019 0
Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαΐου 2019 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης “Δήμος για όλους – Πρώτα ΕΣΥ” με…

Το αναπτυξιακό αδιέξοδο της χώρας

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Δεκεμβρίου 2015 0
Δεν διερωτάσθε γιατί η εμπορική ναυτιλία της χώρας συνεχίζει να πρωτοπορεί σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ αντίθετα η χώρα έχει απαξιωθεί…