Κίνημα Αλλαγής: Πως θα εκλεγούν οι 2.000 σύνεδροι στο συνέδριο Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 23:33
687 0

Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή των 2000 Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις 16,17 και 18 Μαρτίου 2018.

Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτοχρόνως σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας, που έγιναν οι εκλογές της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι κατά τη διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Έχουν ήδη σταλεί (με email ή sms) κωδικοί πρόσβασης με τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτούν το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους καθώς και να επιλέξουν σε ποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ψηφίσουν, έως τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής ως φίλοι καθώς και όσοι δεν έχουν λάβει μέρος στην ανωτέρω εκλογική διαδικασία, για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kinimaallagis.gr και να εγγραφούν ως νέα μέλη καταβάλλοντας το ποσό του ενός ευρώ, έως τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6977079963.

Για την διευκόλυνση των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής Νόμου Έβρου, στην επικαιροποιήση ή την εγγραφή τους, θα λειτουργεί τεχνική γραμματεία από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στην προσωρινή διεύθυνση του Κινήματος Αλλαγής:

Δικηγορικό γραφείο Απόστολου Φωτιάδη Λ. Δημοκρατίας 288 Αλεξ/πολη
3ος όροφος τηλ. 2551024020 email: apfotiad@gmail.com

O Υπεύθυνος της Ανεξάρτητης Επιτροπής
Διαδικασιών & Δεοντολογίας του Νομού Έβρου
Απόστολος Φωτιάδης

Σχετικά άρθρα

Με ενεργειακούς καρπούς γέμισε το καλάθι των συναντήσεων που είχαν Γκαρά & Φαλέκας, στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Φεβρουαρίου 2017 0
Συναντήσεις με τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σταθάκη και τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Φάμελλο είχαν στην Αθηνα ο Αντιδήμαρχος Τραϊανούπολης Ενέργειας…

Σιώπησε ο ιμάμης της Αγίας Σοφίας

Δημοσιεύτηκε από: - 20 Απριλίου 2021 0
Παρασκηνιακές συγκρούσεις απομάκρυναν τον ιμάμη της Αγίας Σοφίας, γράφει το Spiegel Online. Πολυάριθμα σχόλια για το Κόμμα των Πρασίνων που…

Ο αόρατος πόλεμος κατά των αρετοκτόνων παθών της κενοδοξίας και της υπερηφάνειας στην πνευματική παλαίστρα της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής και εφ’ όρου ζωής (Γράφει ο κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Μαρτίου 2017 0
Η περίοδος της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής αποτελεί το «πνευματικό πέλαγος» στο οποίο μάχεται ο άνθρωπος με τα κύματα των…