Κίνημα Αλλαγής: Πως θα εκλεγούν οι 2.000 σύνεδροι στο συνέδριο Μαρτίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:33 μμ
116 0

Με απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου και της Οργανωτικής Επιτροπής την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018 θα διενεργηθεί ψηφοφορία για την εκλογή των 2000 Συνέδρων που θα συμμετάσχουν στο Ιδρυτικό Συνέδριο στις 16,17 και 18 Μαρτίου 2018.

Η ψηφοφορία θα γίνει ταυτοχρόνως σε όλη την Ελλάδα και σε πόλεις του εξωτερικού με τις ίδιες συνθήκες διαφάνειας και αξιοπιστίας, που έγιναν οι εκλογές της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι όσοι κατά τη διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής είχαν εγγραφεί ως μέλη του Κινήματος Αλλαγής. Έχουν ήδη σταλεί (με email ή sms) κωδικοί πρόσβασης με τους οποίους θα πρέπει να επισκεφτούν το σύνδεσμο http://members.kinimaallagis.gr και να επικαιροποιήσουν τα στοιχεία τους καθώς και να επιλέξουν σε ποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν να ψηφίσουν, έως τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στην διαδικασία της εκλογής της επικεφαλής ως φίλοι καθώς και όσοι δεν έχουν λάβει μέρος στην ανωτέρω εκλογική διαδικασία, για να αποκτήσουν δικαίωμα ψήφου, θα πρέπει να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.kinimaallagis.gr και να εγγραφούν ως νέα μέλη καταβάλλοντας το ποσό του ενός ευρώ, έως τις 22 Φεβρουαρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να καλείτε στο τηλέφωνο: 6977079963.

Για την διευκόλυνση των μελών και φίλων του Κινήματος Αλλαγής Νόμου Έβρου, στην επικαιροποιήση ή την εγγραφή τους, θα λειτουργεί τεχνική γραμματεία από Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018 και από ώρα 5.30 μ.μ. έως 8.30 μ.μ. στην προσωρινή διεύθυνση του Κινήματος Αλλαγής:

Δικηγορικό γραφείο Απόστολου Φωτιάδη Λ. Δημοκρατίας 288 Αλεξ/πολη
3ος όροφος τηλ. 2551024020 email: apfotiad@gmail.com

O Υπεύθυνος της Ανεξάρτητης Επιτροπής
Διαδικασιών & Δεοντολογίας του Νομού Έβρου
Απόστολος Φωτιάδης

Σχετικά άρθρα

Παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων ΦΠΑ

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Οκτωβρίου 2015 0
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ Ι. ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ 1. ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΕΜΜΕΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΜΗΜΑ Α’…

Οι φιλόμουσοι και λόγιοι Θράκες προπάτορες του κορυφαίου διεθνούς εμβέλειας επιστήμονος Κωνσταντίνου Καραθεοδωρή (του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2016 0
Ο ΦΙΛΟΓΕΝΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΤΙΜΟΣ ΟΙΚΟΣ  ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Οι φιλόμουσοι και λόγιοι Θράκες προπάτορες του κορυφαίου διεθνούς εμβέλειας επιστήμονος…

Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ «ΠΕΡΙ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΙΑΣ» (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Δεκεμβρίου 2017 0
Ο ΜΈΓΑΣ ΒΑΣΊΛΕΙΟΣ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΌΣ ΔΙΔΆΣΚΑΛΟΣ «ΠΕΡΊ ΠΛΟΎΤΟΥ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΞΊΑΣ» Διαχρονική η Κοινωνική Διδασκαλία περί πλούτου και πλεονεξίας του Αγίου…