Καβάλα: 38 τα θετικά κρούσματα στο εργοστάσιο κρεάτων

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:16
192 0

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA και τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Τζωρτζίνα Μαλλιαρόζη μίλησε ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης, αναφορικά με την αναστάτωση στην περιοχή μετά την «έκρηξη» των κρουσμάτων κορωνοϊού σε εργοστάσιο κρεάτων.

«Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη. Υπάρχει ένα πολύ καλό νοσοκομείο, υπάρχουν εξειδικευμένα κέντρα υγείας, καθώς και η διεύθυνση Υγείας που κάνει εξαιρετική δουλειά. Το θετικό είναι ότι εντοπίστηκε η αιτία από όπου προήλθαν οι συγκεκριμένες μεταδόσεις. Έχουν ιχνηλατηθεί και υπάρχει περιορισμός της διασποράς του ιού. Από την άλλη δεν χρειάζεται και εφησυχασμός. Αν τηρούμε τις βασικές οδηγίες του ΕΟΔΥ μπορούμε ένα υψώσουμε ένα τείχος κατά του κορωνοϊού», τόνισε ο κ. Αντωνιάδης.

«Η ιχνηλάτηση έχει ολοκληρωθεί, έχουμε 38 θετικά κρούσματα, όλα σχετίζονται με το εργοστάσιο. Έχουμε εντοπίσει την εστία, την έχουμε περιορίσει, και η κατάσταση είναι ελεγχόμενη», πρόσθεσε ο ίδιος, αναφέροντας, μάλιστα, ότι συνεχίζονται κανονικά οι κρατήσεις και στη Θάσο και στην Καβάλα».

«Η Θάσος είναι υγειονομικά ασφαλής, δεν έχουμε κανένα κρούσμα και συνεχίζεται κανονικά η ροή των τουριστών», κατέληξε ο κ. Αντωνιάδης.


ΠΗΓΗ www.parapolitika.gr

Σχετικά άρθρα