Καθημερινά εθελοντική αιμοδοσία στη Δημοτική Πινακοθήκη Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:30
15 0

Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης σε συνεργασία με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για να διευκολύνει τους συμπολίτες μας να συνεχίσουν να προσφέρουν αίμα δημιούργησαν (όπως και στην πρώτη καραντίνα) αίθουσα αιμοδοσίας στο χώρο που προορίζεται για την λειτουργία της Πινακοθήκης του Δήμου. Βρίσκεται στο χώρο που ήταν η παλιά βιβλιοθήκη στην οδό Τζαβέλλα 6 (το δρόμο που οδηγεί από τη λεωφόρο Δημοκρατίας προς την πλατεία Ελευθερίας και τον σιδηροδρομικό σταθμό στο λιμάνι).

Οι υπηρεσίες αιμοδοσίας λαμβάνουν όλα τα μέτρα αποφυγής της διασποράς του νέου ιού SARS-CoV-19 και την προστασία της υγείας των αιμοδοτών.

Καλούνται όλοι οι τακτικοί αιμοδότες, αυτοί που ξεχάστηκαν και αυτοί που θέλουν να δώσουν αίμα για πρώτη φορά, στο χώρο της νέας Δημοτικής Πινακοθήκης, τις καθημερινές από τις 8:30 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι.

Η έναρξη αιμοληψιών ξεκινά από σήμερα Δευτέρα 9 Νοεμβρίου.

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης καλεί όλους τους τακτικούς αιμοδότες και όλους όσους θέλουν να δώσουν αίμα, να προσέρχονται στο χώρο της νέας Δημοτικής Πινακοθήκης (οδός Τζαβέλλα 6), τις καθημερινές (Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή) και το Σάββατο, από τις 8:30 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ.

Παράλληλα θα συνεχιστεί κανονικά η λειτουργία της Αιμοδοσίας εντός του νοσοκομείου.

ΩΡΑΡΙΟ ΑΙΜΟΛΗΨΙΩΝ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
8.30 – 14.30 όλες τις ημέρες εκτός Σαββάτου.
17.30 – 20.30 Τετάρτη, Σάββατο, Κυριακή, Αργίες.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ
8.30 – 14.00 όλες τις καθημερινές και το Σάββατο

Σχετικά άρθρα

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η υποβολή προσφορών για τους διαγωνισμούς που θα φέρουν το φυσικό αέριο στην ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Οκτωβρίου 2020 0
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής προσφορών, στο πλαίσιο των ηλεκτρονικών διεθνών ανοικτών διαγωνισμών που προκήρυξε η ΔΕΔΑ, για την…

Ερώτηση του Βουλευτή Δ.Ρίζου για τις Μ.Κ.Ο

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2016 0
«Δράση των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο) για τη διαχείριση των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών» Κατόπιν αποφάσεως της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, η Ελλάδα θα…