Καθορίστηκαν τα όρια της Περιμετρικής Ζώνης για τα Ταξί Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 27 Απριλίου 2016
699 0

Καθορίστηκαν τα όρια της Περιμετρικής Ζώνης για τα ΕΔΧ. αυτοκίνητα (Ταξί) με έδρα την 1 η διοικητική μονάδα – έδρα της Αλεξ/πολης, εντός της οποίας εφαρμόζεται το Τιμολόγιο 1 (μονή Ταρίφα) ως εξής :

1. Ανατολικά και Βόρεια προς την κατεύθυνση του Αεροδρομίου, μέχρι πριν την Γέφυρα Μαΐστρου, αμέσως μετά το Ο.Τ. 485Α στην συμβολή της Λεωφόρου Δημοκρατίας με την επέκταση της οδού Χρ. Γιαννούτσου και θα περιλαμβάνουν ολόκληρη την οδό Χρ. Γιαννούτσου και την μελλοντική της διάνοιξη.

2. Ανατολικά και Βόρεια προς την κατεύθυνση του Άβαντα, αμέσως μετά το Ο.Τ. 481 στην συμβολή της οδού Χρ. Γιαννούτσου με την οδό Αλεξ/πολης – Άβαντα και σε ολόκληρη την οδό Χρ. Γιαννούτσου (με την μελλοντική της επέκταση), μέχρι αμέσως μετά το Ο.Τ. 657 στην συμβολή της οδού Χρ. Γιαννούτσου με την οδό Στενημάχου προς Παλαγία.

3. Βόρεια προς την κατεύθυνση της οδού Κίρκης και προς την Εγνατία οδό μέχρι αμέσως μετά το Ο.Τ. 656 και σε ολόκληρη τη νέα περιφερειακή οδό, από την διασταύρωση της με την οδό Ηροδότου μέχρι την διασταύρωσή της δυτικά με την Εθνική οδό Αλεξ/πολης – Ν. Χιλής.

4. Δυτικά προς την κατεύθυνση της Ν. Χιλής μέχρι αμέσως μετά το Ο.Τ. 600 στην συμβολή της Εθνικής Οδού Αλεξ/πολης – Ν. Χιλής με την νέα περιφερειακή οδό. Γενικά το τιμολόγιο 2 (διπλή ταρίφα) θα εφαρμόζεται σε όλες τις διασταυρώσεις μετά την νέα περιφερειακή οδό, καθώς και σε όλες τις διασταυρώσεις μετά την υφιστάμενη οδό Χρ. Γιαννούτσου και την μελλοντική της διάνοιξη.

Ο Δήμος Αλεξ/πολης στον οποίο κοινοποιείται η παρούσα απόφαση, πρέπει να προβεί στην τοποθέτηση πληροφοριακών πινακίδων στα προβλεπόμενα σημεία για την ενημέρωση τόσο του επιβατικού κοινού όσο και των οδηγών ταξί.

Η ισχύς της Απόφασης άρχισε από την ανάρτησή της στην «Διαύγεια»

Σχετικά άρθρα

Εκδήλωση της παράταξης «Δήμος για Όλους – Πρώτα Εσύ» με θέμα: «Δήμος προσβάσιμος για όλους»

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαρτίου 2019 0
Εντυπωσιακή ήταν η ανταπόκριση  των πολιτών στην ανοιχτή πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη και της παράταξης  «Δήμος για Όλους…

Εξιχνιάστηκε διάρρηξη του φαρμακείου του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης – Κατασχέθηκαν 186 φαρμακευτικά δισκία και 27,2 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Νοεμβρίου 2016 0
Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί κατηγορούμενοι για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής και κατοχή ναρκωτικών κατά περίπτωση Εξιχνιάστηκε διάρρηξη του φαρμακείου του Πανεπιστημιακού Γενικού…