“Καλάθι Αγάπης” από την Ιερά Μητρόπολη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου

Δημοσιεύτηκε στις: at 16:05
378 0

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου ανακοινούται ότι η τοπική Εκκλησία παρά τις δυσκολίες των περιστάσεων συνεχίζει να προσφέρει την στοργή και την αγάπη της στους συνανθρώπους μας, η αντοχή των οποίων δοκιμάζεται από τη φτώχια και την ανέχεια.

Συγκεκριμένα συνεχίζουν να λειτουργούν η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΟΡΕΣΤΙΑΔΟΣ και η ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ όπως και το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ, με παραρτήματα στην Ορεστιάδα και το Διδυμότειχο. Οι προνοιακές – κοινωνικές αυτές δομές στηρίζονται  στην ευαισθησία και την προσφορά όλων μας. Δεν δικαιούμεθα να παραμένουμε αδιάφοροι μπροστά στα προβλήματα επιβίωσης και δυστυχίας των συνανθρώπων μας.

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και εν όψει των εορτών τού Πάσχα καλούμεθα όλοι μας με την προσευχή μας πρωτίστως να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο και να στηρίξουμε με έργα αγάπης, προσφέροντας τρόφιμα και φάρμακα, στις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που προσβλέπουν στη μέριμνα και το ενδιαφέρον του συνανθρώπου τους.

Στους Ιερούς Ναούς των πόλεων και των κωμοπόλεων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας θα υπάρχει το ΚΑΛΑΘΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ, όπου ο καθένας μας θα μπορεί να καταθέτει ό,τι προαιρείται, από τρόφιμα και φάρμακα, γι αυτό τον ιερό σκοπό.

Σχετικά άρθρα

Η Φιλομήλα Λαπατά παρουσίασε το νέο βιβλίο της , με τιτλο «Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» , στην Αλεξανδρούπολη

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Δεκεμβρίου 2015 0
Το βιβλιοπωλείο ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ-Φωτεινή Σκαρλακίδου και οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ, πραγματοποίησαν την παρουσίαση του νέου βιβλίου της Φιλομήλα Λαπατά με τίτλο «Η…