«Κανείς αλειτούργητος την ημέρα των Χριστουγέννων»

Δημοσιεύτηκε στις: at 03:52
636 0
Η Ιερά Μητρόπολη Αλεξανδρουπόλεως ανακοινώνει ότι για την αγία ημέρα της εορτής των Χριστουγέννων έχει προγραμματίσει τις εξής Θείες Λειτουργίες, έτσι ώστε «κανείς να μην μείνει αλειτούργητος την ημέρα των Χριστουγέννων».
Φέτος, για πρώτη φορά, το βράδυ της Δευτέρας 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, στον Ιερό Ναό Αγίας Κυριακής από 8.00’ έως 10.30’ θα τελεσθεί βραδυνή Χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία για όσους δυσκολεύονται για διαφόρους λόγους το πρωί.
Ανήμερα Χριστούγεννα, την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου, σας υπενθυμίζουμε ότι οι καμπάνες θα κτυπήσουν το πρωί στις 5.00’ για τον Όρθρο και την χριστουγεννιάτικη Θεία Λειτουργία σε όλους τους ναούς μας.
Τέλος, στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου και στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος θα τελεσθεί και δεύτερη Θεία Λειτουργία προς διευκόλυνση των πιστών από τις 8.30′ έως τις 9.30′.
Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Σχετικά άρθρα

Η ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΘΥΓΑΤΕΡΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ ΕΘΝΟΦΥΛΕΤΙΣΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ (γραφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 16 Φεβρουαρίου 2019 0
Γράφει ο Θεολόγος –Εκκλησιαστικός Ιστορικός- Νομικός κ. Ιωάννης Ελ. Σιδηράς Η ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΚΛΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΘΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΟΥ…

Ρωγμές στη φύλαξη συνόρων στον Έβρο

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Αυγούστου 2015 0
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Καθημερινή” ρωγμές παρατηρούνται στη φύλαξη των χερσαίων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας στον Εβρο, μετά και την αποδυνάμωση της…