Κατάθεση Αναφοράς από τον Αν. Δημοσχάκη, για την Κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού

Δημοσιεύτηκε στις: at 11:14
532 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης, στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής του δράσης, κατέθεσε στο Προεδρείο της Βουλής με Αναφορά και υπόψη του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτ. και Διοικ. Ανασυγκρότησης κ. Ν. Τόσκα, τα ψηφίσματα υπ’ αριθμό 180/2016 του Δ.Σ. Δήμου Σουφλίου καθώς και της Συντονιστικής Επιτροπής Παραγωγικών-Συνδικαλιστικών-Πολιτιστικών και Διοικητικών Φορέων Τυχερού, αναφορικά με την επικείμενη κατάργηση του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού Ν. Έβρου.

Συγκεκριμένα, o Δήμος Σουφλίου με το ψήφισμα του προβαίνει σε καινοτόμο και γενναία παραχώρηση κατάλληλου κτιρίου στο οποίο θα μπορούν να συστεγαστούν το Αστυνομικό Τμήμα και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης της Έδρας του πρώην καποδιστριακού Δήμου Τυχερού και νυν Δημοτικής Ενότητας του Δήμου Σουφλίου χωρίς καμία επιβάρυνση για τον Προϋπολογισμό  του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.!

Επισυνάπτεται το αντίστοιχο υλικό

εδώ

εδώ

Σχετικά άρθρα

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση»

Δημοσιεύτηκε από: - 2 Νοεμβρίου 2018 0
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης έργου για θέσεις εκπαιδευτών ενήλικων στα «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης –Νέα Φάση» Ενημερώνουμε όλους…

Δεν θα κατατεθεί το άρθρο του ν/σ που επέτρεπε την «εξορία» των αδέσποτων

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Ιουλίου 2020 0
Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε τμήμα του άρθρου 8 του νομοσχεδίου «Απλούστευση πλαισίου άσκησης οικονομικών δραστηριοτήτων αρμοδιότητας Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων…