Κατάθεση Αναφοράς Δημοσχάκη για ψήφισμα για την ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας

Δημοσιεύτηκε στις: at 13:18
351 0

Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Αν. Δημοσχάκης κατέθεσε με αναφορά στο Προεδρείο της Βουλής και προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ψήφισμα της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης σχετικά με την ίδρυση Λιμενικής Ακαδημίας στην Αλεξανδρούπολη.

Συγκεκριμένα, η ΠΕΔ-ΑΜΘ αναφέρει πως η υλική υποδομή, ο ώριμος φάκελος, η ύπαρξη έκτασης 148.000 τ.μ. υφισταμένη κατά κυριότητα στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας με μοναδικό σκοπό την ίδρυση της Λιμενικής Ακαδημίας και η ευρύτερη τοποθεσία (θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, λιμάνι κλπ.) δημιουργούν την δίκαιη απαίτηση να γίνει η Λιμενική Ακαδημία στην Αλεξανδρούπολη, όπως έχει δρομολογηθεί από το 2000.

Σχετικά άρθρα

ΔΗΜΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ: Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Επείγουσες παρεμβάσεις για την Αποκατάσταση της βατότητας της Διαδημοτικής Οδού: Μικρό Δέρειο – Ρούσσα – Γονικό»

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Δεκεμβρίου 2020 0
Υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής Έργου «Επείγουσες παρεμβάσεις για την Αποκατάσταση της βατότητας της Διαδημοτικής Οδού: Μικρό Δέρειο – Ρούσσα –…