Κατέρρευσαν σοβάδες από το ταβάνι του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης!

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:07
46 0

Σοβάδες πεσμένους στο πάτωμα, στο κρεβάτι και σε διάφορα σημεία του Εφημερείου αντίκρισαν γιατροί του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ) το μεσημέρι της Τετάρτης 23/06.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Χ» οι καταστροφές συνέβησαν στο Εφημερείο της Καρδιολογικής, εκεί όπου ξεκουράζονται οι γιατροί που βρίσκονται σε εφημερία, αν το επιθυμούν. Ευτυχώς, όταν έπεσαν οι σοβάδες, δεν υπήρχε κάποιος γιατρός εντός, που ενδέχεται να τραυματιζόταν –ακόμη και σοβαρά- από την πτώση των οικοδομικών υλικών. «Για καλή τους τύχη δεν ήταν κανένας μέσα», είπε στον «Χ» εργαζόμενος του Νοσοκομείου.

Η διοίκηση του ΠΓΝΑ καλείται να ελέγξει όλους τους χώρους του Νοσοκομείου, ώστε να αποφευχθεί αντίστοιχο συμβάν στο μέλλον.

ΠΗΓΗ www.xronos.gr

Βίντεο:

Σχετικά άρθρα

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Έβρου με την Συνδικαλιστική Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 25 Οκτωβρίου 2017 0
Συνάντηση με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης είχε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτριος Πέτροβιτς. Ο…

Ιστορική μέρα: Ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων – Η οργισμένη αντίδραση της Άγκυρας

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Απριλίου 2021 0
Ιστορική μέρα για τους Αρμένιους καθώς ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν όπως είχε προαναγγείλει εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κάνει λόγο για γενοκτονία. Έγινε,…