Καταγγελία για απαράδεκτη δίωξη και παραπομπή στο Πειθαρχικό δημοτικού συμβούλου

393 0

Καταγγέλλουμε την πειθαρχική δίωξη –και με τις υποδείξεις του υπουργείου Υγείας-  του δημοτικού συμβούλου της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Πασχάλη Πεϊχαμπέρη από τον εκλεκτό του ΣΥΡΙΖΑ, Διοικητή του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης (και πρώην συνδικαλιστή γιατρό)για υπόθεση που αφορά στο Δήμο Αλεξ/πολης.

Η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε ομόφωνα από το Δημ. Συμβούλιο το 2012 κι ενώ ακόμη, η υπόθεση δεν έχει διερευνηθεί δικαστικά και δεν έχει απαγγελθεί εισαγγελική κατηγορία για κανέναν Δημοτικό Σύμβουλο ο Διοικητής προτρέχει με κλήτευση στο Πειθαρχικό του Πασχάλη Πεϊχαμπέρη, με την αιτιολογία ότι ζημιώθηκε ο Δήμος και μάλιστα με το ερώτημα της «δυνητικής αργίας».

Θεωρούμε πολιτική τη δίωξη του δημοτικού συμβούλου και Δ/ντη της Κρατικής Παθολογικής Κλινικής και συνδικαλιστή της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Θράκης. Εντάσσεται στην κυβερνητική προσπάθεια να σηκωθεί κουρνιαχτός αποπροσανατολισμού τη στιγμή που η δημόσια υγεία κατεδαφίζεται.

Αποφάσεις που ζημιώνουν την δημόσια υγεία και παιδεία, την πρόνοια, τους μισθούς , τις συντάξεις , τα κοινωνικά δικαιώματα παίρνει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, που  με την ψήφο και τη συναίνεση των υπολοίπων κομμάτων του ευρωμονόδρομου, υλοποιεί μνημόνια σε βάρος του λαού . Η ζημιά για το λαό  ας αναζητηθεί  στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, στις συμβάσεις παραχώρησης στο κεφάλαιο, στο ξαναμοίρασμα της πίτας των τηλεοπτικών καναλιών και τόσα άλλα.

Απαιτούμε την άμεση ανάκληση της πειθαρχικής δίωξης σε βάρος του γιατρού του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης Πασχάλη ΠεΪχαμπέρη.

Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα το γαϊτανάκι των πειθαρχικών διώξεων, σε βάρος των Δημοσίων Υπαλλήλων, που ψήφισε η ΝΔκαι υλοποιεί η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, όταν δεν αφορούν υποθέσεις της υπηρεσίας τους αλλά πολιτικές αποφάσεις, όπως αυτή του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης.

 

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Σχετικά άρθρα

Επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης , με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Μαΐου 2017 0
Συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών Κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων πάνω από 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, 259 ναρκωτικά δισκία και…

Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης (του Γιάννη Ναϊτίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Σεπτεμβρίου 2016 0
Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και θέλοντας να σταματήσω όλη αυτή…

Αυξάνεται η στρατιωτική θητεία

Δημοσιεύτηκε από: - 30 Δεκεμβρίου 2020 0
Αλλαγές δρομολογούνται στον στρατό μέσα στο 2021. Σύμφωνα την στήλη «Βηματοδότης» η στρατιωτική θητεία αναμένεται να αυξηθεί στους 12 μήνες…

Παραιτήθηκαν οι ΑΝ.ΕΛ. Ροδόπης: «Διαψεύδουμε την ανακοίνωση για ισχυρή στήριξη στον Καμμένο»

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Ιουνίου 2018 0
Η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ροδόπης, αναφέρει: «Η Συντονιστική Επιτροπή Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Ε. Ροδόπης διαψεύδει την ανακοίνωση περί ισχυρής στήριξης του…