Καταγγελία για τον διαγωνισμό των φωτιστικών σωμάτων τύπου LED

Δημοσιεύτηκε στις: at 14:40
589 0

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών με έγγραφό του στις 10/11/2017, (http://www.sate.gr/nea/2017SATE-31757.pdf )
καταγγέλλει μεταξύ άλλων και τον Δήμο της Αλεξανδρούπολης για «φωτογραφικό» διαγωνισμό σε ότι αφορά την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων τύπου LED και την προμήθεια λαμπτήρων, συνολικού προϋπολογισμού 3.620.000 €, ζητώντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την ακύρωσή του.
Γίνεται μάλιστα αναφορά πως υπάρχουν σκανδαλώδεις λεπτομέρειες για προϊόντα μη σοβαρών προδιαγραφών σε υψηλές τιμές, ενώ τίθεται ζήτημα ασφάλειας αλλά και μη εναρμόνισης με τους διεθνείς κανονισμούς.
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Τεχνικών Εταιρειών καταλήγει πως όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την έλλειψη ανταγωνισμού και λειτουργούν σε βάρος των συμφερόντων των δημοτών.
Το έγγραφο-καταγγελία κοινοποιήθηκε σε όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες και χρήζει άμεσης απάντησης και διευκρινίσεων τόσο από τον δήμαρχο της Αλεξανδρούπολης, όσο και από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο τον κ.Φαλέκα.

Παύλος Α. Μιχαηλίδης
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Σχετικά άρθρα

Υπεύθυνος των αεροψεκασμών για την καταπολέμηση των κουνουπιών ορίστηκε ο περιφερειακός σύμβουλος Δράμας κ. Κώστας Κινατζίδης

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Απριλίου 2017 0
Ξεκνούν οι αεροψεκασμοί για την καταπολέμηση των κουνουπιών μετά τις επίγειες δράσεις στην Περιφέρεια ΑΜΘ Υπεύθυνος για το πρόγραμμα ορίστηκε…