Καταγγελία του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου για πρόσληψη προσωπικού στην καθαριότητα του Π.Γ.Ν.Α.

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:28
638 0

To Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου καταγγέλλει την Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης για την εργασιακή ομηρία στην οποία έχουν επέλθει 100 εργαζόμενοι καθαρίστριες /καθαριστές οι οποίοι, υποτίθεται ,θα έπρεπε να προσληφθούν μέσω της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 1Κ/2017.

Τα αποτελέσματα βγήκαν τον Μάρτιο και τώρα τους ζητούν να υπογράψουν εάν δέχονται ή όχι την συγκεκριμένη θέση, η οποία θα είναι μόλις για 2,5 μήνες και μετά θα ξαναβγεί άλλη προκήρυξη για το 2019.

Ουσιαστικά, υπογράφοντας μία τέτοια σύμβαση, το πιο πιθανό είναι να χαθεί η μοριοδότηση από την ανεργία, στερώντας τους, έτσι, το δικαίωμα στην εργασία από το νέο έτος .

Ως Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Έβρου απαιτούμε μέχρι να λυθεί το όποιο κώλυμα υπάρχει με την συγκεκριμένη προκήρυξη , να διασφαλιστεί η εργασία των συναδέλφων μας, τουλάχιστον, έως το τέλος του 2019 και φυσικά να εξασφαλιστεί η μονιμοποίηση των 100 εργαζομένων που καλύπτουν καθημερινά τις αυξημένες ανάγκες του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης ως προς την καθαριότητα και την υγιεινή στους χώρους του.

Για το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Έβρου

  Ο Πρόεδρος                                    Η Γέν. Γραμματέας
Ασπιώτης Ευστάθιος                        Βίτσα Κωνσταντίνα

Σχετικά άρθρα

Καλογήρου-Τσώνης-Γλήνιας συζήτησαν για την τουριστική αναβάθμιση της Σαμοθράκης

Δημοσιεύτηκε από: - 18 Οκτωβρίου 2020 0
Όπως αναφέρει ο Αντιπεριφεριαρχης Τουρισμού ΑΜΘ κ. Αθανάσιος Τσώνης Με τη Γενική Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Χριστιάνα Καλογήρου…

Διευρυμένη σύσκεψη φορέων της Περιφέρειας ΑΜΘ για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και το ΤΕΙ-ΑΜΘ

Δημοσιεύτηκε από: - 21 Φεβρουαρίου 2018 0
Διευρυμένη σύσκεψη φορέων της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συγκάλεσε ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ κ. Χρήστος Μέτιος στην Κομοτηνή με θέμα…