Καταγγελια από ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:03 πμ
265 0

Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι η την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, η Ναζιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» είχε το θράσος να στήσει προεκλογικό περίπτερο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, απέναντι από το περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τόσο η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. όσο και η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) καταδικάζουν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δοθεί χώρος προβολής της «Χρυσής Αυγής», που δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αλλά μια εγκληματική οργάνωση που σπέρνει το ρατσιστικό μίσος και το δηλητήριο.

Δεν μπορούν υπάρχουν δημοκρατικές ελευθερίες και ευαισθησίες απέναντι σε μια συμμορία δολοφόνων που οργανώνει επιθέσεις σε αγωνιστές, σε μέλη μειονοτικών οργανώσεων και σε οποιονδήποτε είναι διαφορετικός γι αυτούς.

Είναι τεράστια πρόκληση για την Αλεξανδρούπολη τις ημέρες αυτές που συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η υπόδικη συμμορία της «Χρυσής Αυγής» να προπαγανδίζει τα δολοφονικά της μηνύματα. Η «Χρυσή Αυγή» χρησιμοποίει μια δήθεν αντισυστημική ρητορική για να ψαρεύει σε θολά νερά, την ίδια ώρα που την πέφτει σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε αγωνιστές και μετανάστες αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα και υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα του συστήματος, το οποίο εξ άλλου την υποθάλπει.

Καμία ανοχή απέναντι σε αυτό το μόρφωμα, κανένα βήμα προβολής των δολοφόνων. Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη αυτή η πρόκληση.

Σχετικά άρθρα

Παραδόθηκαν στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου 13 τόνοι ιατροτεχνικού εξοπλισμού δωρεά στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Μαρτίου 2020 0
Όπως αναφέρει η κ. Εύη Ορφανού – Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Β.Έβρου: Σήμερα, 4. Μαρτίου 2020. Ένα νοσοκομείο στην καρδιά…

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΕΘΝΟΪΕΡΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΓΙΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (+ 1922) (κείμενο του Ιωάννη Ελ. Σιδηρά)

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Σεπτεμβρίου 2018 0
Είναι 27 Αυγούστου του 1922, με το παλαιό ημερολόγιο. Το πρωί εκείνου του Σαββάτου, ενός άλλου «Μεγάλου Σαββάτου», όλος ο…

Δείτε την περιφορά του Επιταφίου της Παναγίας από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Καλλιθέας Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Αυγούστου 2016 0
Την πρωί του Δευτέρας 15 Αυγούστου 2016 τελέσθηκε στο Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Αλεξανδρούπολης , Θεία Λειτουργία και στην συνεχεία πραγματοποιήθηκε…