Καταγγελια από ΑΝΤΑΡΣΥΑ Αλεξανδρούπολης

Δημοσιεύτηκε στις: at 10:03
417 0

Έκπληκτοι διαπιστώσαμε ότι η την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου, η Ναζιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» είχε το θράσος να στήσει προεκλογικό περίπτερο στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, απέναντι από το περίπτερο της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Τόσο η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. όσο και η ΚΕΕΡΦΑ (Κίνηση Ενωμένοι ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή) καταδικάζουν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να δοθεί χώρος προβολής της «Χρυσής Αυγής», που δεν είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, αλλά μια εγκληματική οργάνωση που σπέρνει το ρατσιστικό μίσος και το δηλητήριο.

Δεν μπορούν υπάρχουν δημοκρατικές ελευθερίες και ευαισθησίες απέναντι σε μια συμμορία δολοφόνων που οργανώνει επιθέσεις σε αγωνιστές, σε μέλη μειονοτικών οργανώσεων και σε οποιονδήποτε είναι διαφορετικός γι αυτούς.

Είναι τεράστια πρόκληση για την Αλεξανδρούπολη τις ημέρες αυτές που συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, η υπόδικη συμμορία της «Χρυσής Αυγής» να προπαγανδίζει τα δολοφονικά της μηνύματα. Η «Χρυσή Αυγή» χρησιμοποίει μια δήθεν αντισυστημική ρητορική για να ψαρεύει σε θολά νερά, την ίδια ώρα που την πέφτει σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, σε αγωνιστές και μετανάστες αποπροσανατολίζοντας τον κόσμο από τα πραγματικά προβλήματα και υπηρετώντας πιστά τα συμφέροντα του συστήματος, το οποίο εξ άλλου την υποθάλπει.

Καμία ανοχή απέναντι σε αυτό το μόρφωμα, κανένα βήμα προβολής των δολοφόνων. Δεν πρέπει να μείνει αναπάντητη αυτή η πρόκληση.

Σχετικά άρθρα

Ευχαριστήριο Μητροπολίτου Ανθίμου προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ του ΠΓΝΕ.

Δημοσιεύτηκε από: - 28 Ιουλίου 2017 0
Μὲ τὴν εὐκαιρία τῆς νοσηλείας τῆς μητέρας μου, Αἰκατερίνης Κουκουρίδου, στὴν Μονάδα Ἐντατικῆς Θεραπείας τοῦ Γενικοῦ Πανεπιστημιακοῦ Νοσοκομείου Ἕβρου, θὰ…

Καλακίκος προς Σκρέκα: “Ζητάμε την άμεση αποστολή περισσότερων κλιμακίων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων”

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Ιανουαρίου 2021 0
Επιστολή προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, απέστειλε ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, την οποία γνωστοποιεί και…