Κατασχέσεις οστράκων ακατάλληλων για ανθρώπινη κατανάλωση στην Αλεξανδρούπολη και συλλήψεις

Δημοσιεύτηκε στις: at 00:34
437 0

Χίλια ενενήντα κιλά (1.090kg) όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα, ανωτέρω στελέχη εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή του λιμενίσκου Μαΐστρου, Ι.Χ.Ε. όχημα με οδηγό έναν 40χρονο, ο οποίος μετέφερε ποσότητα ύποπτων οστράκων.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. όχημα έφερε πενήντα δύο (52) σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους χιλίων ενενήντα κιλών (1.090 kg),ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

 Επίσης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, τριακόσια ενενήντα οχτώ κιλών (398kg)όστρακα ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση και υπολειπομένων διαστάσεων.

Ειδικότερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης εντόπισαν στο λιμενίσκο Μαΐστρου, Φ.Ι.Χ. όχημα στο οποίο τρεις (03) άνδρες, μεταφόρτωναν ύποπτα όστρακα από σκάφος (α.λ.σ.) τύπου μπλάβας.

Σε έλεγχο και επισταμένη ζύγιση που ακολούθησε στην ιχθυόσκαλα Αλεξανδρούπολης, όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε πως το ανωτέρω Φ.Ι.Χ. όχημα έφερε δεκαεννέα (19) σάκους με όστρακα του είδους ”αχιβάδα”, υπολειπομένων διαστάσεων, συνολικού βάρους τριακοσίων ενενήντα οχτώ κιλών (398kg), ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση.

 Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί τις προανακρίσεις, συνελήφθησαν οι ανωτέρω τέσσερις (04) άνδρες, ενώ κατασχέθηκαν τα οχήματα καθώς και οι ποσότητες των οστράκων.

Σχετικά άρθρα

Σε εξέλιξη οι εργασίες κατασκευής του νέου φράχτη στον Έβρο – Επίσκεψη του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας στην περιοχή

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Δεκεμβρίου 2020 0
Ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής, την Τρίτη 8 και την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποίησε επισκέψεις στην Περιοχή Ευθύνης της…

Eπίδειξη Αεροσκάφους F-16 «Ζευς» στην Αλεξανδρούπολη εν οψει του εορτασμού του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ

Δημοσιεύτηκε από: - 5 Νοεμβρίου 2015 0
Με αφορμή τον εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας σε συνεργασία με το Δήμο…

Η Europol στέλνει 200 αξιωματικούς στην Ελλάδα για τον εντοπισμό τζιχαντιστών

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Σεπτεμβρίου 2016 0
Ανησυχούμε για αναφορές ότι οι καταυλισμοί γίνονται στόχος προσπαθειών ριζοσπαστικοποίησης μεταναστών, δηλώνει ο επικεφαλής της Συναγερμός έχει σημάνει στις μυστικές…