Κατερίνα Νοτοπούλου: “1,5 μήνα από τη Σαμοθράκη και σα να μην έγινε τίποτα”

Δημοσιεύτηκε στις: at 9:30 πμ
393 0

Η αιχμηρή ανάρτηση της βουλεύτριας και Τομεάρχη Τουρισμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της Σαμοθράκης.

Βολές κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για τη Σαμοθράκη εξαπέλυσε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο για την αποζημίωση-ανακούφιση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί ανυπολόγιστα αντιμετωπίζοντας πια θέμα επιβίωσης. Σα να μην έγινε τίποτα…» σχολιάζει η κα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

«”Σα να μην έγινε τίποτα…”

1,5 μήνα μετά τον πρωτοφανή αποκλεισμό της Σαμοθράκης, την αδιαφορία αλλά και την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ο κ. Θεοχάρης επιχειρεί να παρουσιάσει μια ουτοπική εικόνα προσβάλλοντας τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού σα να μην έγινε τίποτα.

Ο τουρισμός δεν επλήγη αφού δεν υπήρχαν σύμφωνα με τον ίδιο αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο διεθνώς- πλην της Ρουμανίας- και οι επαγγελματίες προφανώς δεν είχαν καταστροφικές ζημιές αφού ο ίδιος ακόμη μέχρι σήμερα δεν εχει επισκεφθεί το νησί για να το διαπιστώσει όπως κάναμε δυο φορές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Τουρισμού αδιαφορεί για τους επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού που υπέστησαν ζημιές που αγγίζουν έως και το 60%.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο για την αποζημίωση-ανακούφιση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί ανυπολόγιστα αντιμετωπίζοντας πια θέμα επιβίωσης.
Σα να μην έγινε τίποτα…».

Πηγή: www.voria.gr

Σχετικά άρθρα

H Λαϊκή Συσπείρωση Αλεξανδρουπολης για τα προβλήματα των μουσουλμάνων για συνδημοτών της οδού Άβαντος

Δημοσιεύτηκε από: - 27 Φεβρουαρίου 2018 0
Στο ΔΣ Αλεξανδρούπολης πρόκειται το επόμενο διάστημα να συζητηθούν τα προβλήματα των μουσουλμάνων συνδημοτών  της οδού Άβαντος, μετά από αίτημα…

Βολή Χειροβομβίδας και Οπλοβομβίδας από τα Τάγματα Εθνοφυλακής της Μεραρχίας, στα Πεδία Βολής «ΑΕΤΟΣ» και «ΑΛΙΚΗ»

Δημοσιεύτηκε από: - 29 Νοεμβρίου 2019 0
Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού ανακοινώνει ότι την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019, πρόκειται να λάβει χώρα Βολή Χειροβομβίδας και Οπλοβομβίδας…

Εγκύκλιος του Σεβ. Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ.κ. Άνθιμου για τον Δεκαπενταύγουστο

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Αυγούστου 2017 0
Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΕΩΣ, ΤΡΑΪΑΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ ΑΝΘΙΜΟΣ προς τους ευσεβείς Χριστιανούς της Επαρχίας μας  Μὲ κατανυκτικὴ χαρὰ καὶ πνευματικὴ εὐφροσύνη…