Η αιχμηρή ανάρτηση της βουλεύτριας και Τομεάρχη Τουρισμού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της Σαμοθράκης.

Βολές κατά της κυβέρνησης και του υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για τη Σαμοθράκη εξαπέλυσε η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και Τομεάρχης Τουρισμού, Κατερίνα Νοτοπούλου.

«Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο για την αποζημίωση-ανακούφιση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί ανυπολόγιστα αντιμετωπίζοντας πια θέμα επιβίωσης. Σα να μην έγινε τίποτα…» σχολιάζει η κα Νοτοπούλου με ανάρτησή της στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Κατερίνας Νοτοπούλου:

«”Σα να μην έγινε τίποτα…”

1,5 μήνα μετά τον πρωτοφανή αποκλεισμό της Σαμοθράκης, την αδιαφορία αλλά και την ανικανότητα της κυβέρνησης να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε, ο κ. Θεοχάρης επιχειρεί να παρουσιάσει μια ουτοπική εικόνα προσβάλλοντας τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού σα να μην έγινε τίποτα.

Ο τουρισμός δεν επλήγη αφού δεν υπήρχαν σύμφωνα με τον ίδιο αρνητικά δημοσιεύματα στον Τύπο διεθνώς- πλην της Ρουμανίας- και οι επαγγελματίες προφανώς δεν είχαν καταστροφικές ζημιές αφού ο ίδιος ακόμη μέχρι σήμερα δεν εχει επισκεφθεί το νησί για να το διαπιστώσει όπως κάναμε δυο φορές βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Υπουργός Τουρισμού αδιαφορεί για τους επαγγελματίες και κατοίκους του νησιού που υπέστησαν ζημιές που αγγίζουν έως και το 60%.

Η κυβέρνηση της ΝΔ δεν παρουσιάζει κανένα σχέδιο για την αποζημίωση-ανακούφιση των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων που έχουν πληγεί ανυπολόγιστα αντιμετωπίζοντας πια θέμα επιβίωσης.
Σα να μην έγινε τίποτα…».

Πηγή: www.voria.gr

Προηγούμενο άρθροΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ: Από την Ημερήσια Διάταξη της συγκληθείσας συνεδρίασης απουσιάζουν όλα τα ουσιαστικά θέματα που αφορούν την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη
Επόμενο άρθροΚυριάκος Αραμπατζής: “Δεν μπορούν να γίνουν αλλαγές στα έργα του προγράμματος Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης , στον παραλιακό δρόμο”