Κατερίνα Τοπαλίδου: “Η δυναμικότητα της γυναίκας κρίνεται με την απομάκρυνσή της από βίαιους χωρίς βούληση άνδρες”

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:06
579 0

Με το μήνυμα “Η δυναμικότητα της γυναίκας κρίνεται με την απομάκρυνσή της από βίαιους χωρίς βούληση άνδρες” η κα Κατερίνα Τοπαλίδου συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσε τον Νοέμβριο η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Π.Ι.Σ.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b4-%ce%b5-%cf%80-%ce%b9-%cf%83-3

Το μήνυμα της κας Τοπαλίδου ήταν αυτό που τυχαία επιλέχτηκε μεταξύ δεκάδων μηνυμάτων που τοποθετήθηκαν από συμπολίτες μας σε ειδική κάλπη και διαβάστηκε κατά τη διάρκεια κεντρικής εκδήλωσης της Δ.Ε.Π.Ι.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών- στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b4-%ce%b5-%cf%80-%ce%b9-%cf%83

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολη, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, παρέδωσε σήμερα στην κα Τοπαλίδου ευχαριστήρια επιστολή τονίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο ρόλος και η ενεργός παρουσία της γυναίκας στη σύγχρονη πραγματικότητα ενώ το μήνυμά της αναγράφηκε σε πλακέτα.

Σχετικά άρθρα

Δείτε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Νοεμβρίου 2016 0
Πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου, επιχειρησιακή εκπαίδευση της ΧΧΙ ΤΘΤ. Η εκπαίδευση εκτελέσθηκε τη δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου 2016…