Κατερίνα Τοπαλίδου: “Η δυναμικότητα της γυναίκας κρίνεται με την απομάκρυνσή της από βίαιους χωρίς βούληση άνδρες”

Δημοσιεύτηκε στις: at 08:06
643 0

Με το μήνυμα “Η δυναμικότητα της γυναίκας κρίνεται με την απομάκρυνσή της από βίαιους χωρίς βούληση άνδρες” η κα Κατερίνα Τοπαλίδου συμμετείχε στη δράση που διοργάνωσε τον Νοέμβριο η Επιτροπή Ισότητας Φύλων του Δήμου Αλεξανδρούπολης (Δ.Ε.Π.Ι.Σ.) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b4-%ce%b5-%cf%80-%ce%b9-%cf%83-3

Το μήνυμα της κας Τοπαλίδου ήταν αυτό που τυχαία επιλέχτηκε μεταξύ δεκάδων μηνυμάτων που τοποθετήθηκαν από συμπολίτες μας σε ειδική κάλπη και διαβάστηκε κατά τη διάρκεια κεντρικής εκδήλωσης της Δ.Ε.Π.Ι.Σ. που πραγματοποιήθηκε στις 25 Νοεμβρίου- Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών- στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης.

%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b2%ce%b5%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b4-%ce%b5-%cf%80-%ce%b9-%cf%83

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολη, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης, παρέδωσε σήμερα στην κα Τοπαλίδου ευχαριστήρια επιστολή τονίζοντας πόσο πολύτιμος είναι ο ρόλος και η ενεργός παρουσία της γυναίκας στη σύγχρονη πραγματικότητα ενώ το μήνυμά της αναγράφηκε σε πλακέτα.

Σχετικά άρθρα

Με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνομίλησε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης με την ευκαιρία του εορτασμού των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης

Δημοσιεύτηκε από: - 14 Μαΐου 2020 0
Ευχές για τα εκατοντάχρονα της Αλεξανδρούπολης δέχθηκε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε…