Κατετέθη πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος»

Δημοσιεύτηκε στις: at 6 Ιουνίου 2018
757 0

Κατετέθη πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος»

Κατατέθηκε χθες στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υ.ΜΕ.ΠΕ.ΡΑ.Α.» η πρόταση του Δήμου Αλεξανδρούπολης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου «Μ. Παρασκευόπουλος» ύψους 1.380.000 €.

Η μελέτη αφορά την αντικατάσταση όλων των κουφωμάτων και των πάνελ της οροφής, την τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων που θα καθιστούν το κτήριο πλήρως αυτόνομο ενεργειακά, την εκτέλεση εργασιών θερμομόνωσης και την τοποθέτηση τριών αντλιών θερμότητας που θα φροντίζουν για τη θέρμανση και ψύξη του χώρου.

Η ωριμότητα της μελέτης επετεύχθη χάρη στην προμελέτη που είχε συνταχθεί για το συγκεκριμένο έργο εδώ και μήνες από τον Αντιδήμαρχο Τραϊανούπολης, Ενέργειας και Φυσικών Πόρων, Γιάννη Φαλέκα και τη συνεργασία σε τελικό στάδιο του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Οικισμών και Καθημερινότητας, Γιάννη Βαταμίδη  και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών & Υπηρεσιών Δόμησης, Γιώργου Κουκουράβα.

Με την αναμενόμενη, λόγω πληρότητας του φακέλου, χρηματοδότηση της πρότασης, το Κλειστό Γυμναστήριο που είχε θεμελιωθεί το 1975 και παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, θα ανακαινισθεί σε μεγάλο βαθμό και θα εναρμονισθεί με τα υψηλότερα επίπεδα ενεργειακής κλάσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Σχετικά άρθρα

Γιάννης Βαταμίδης – Θοδωρής Χατζηθεοδώρου: “Η Αλεξανδρούπολη θέλουμε να γίνει ναυαρχίδα γιατί διαθέτει το αρτιότερο και πιο οργανωμένο κολυμβητήριο στην Ελλάδα”

Δημοσιεύτηκε από: - 22 Μαρτίου 2018 0
Ακούστε τον κ. Γιάννη Βαταμίδη – Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Οικισμών και Καθημερινότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τον Θοδωρή Χατζηθεοδώρου – παίκτη πόλο σε…

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος  Αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Βορείου Ελλάδος 2017

Δημοσιεύτηκε από: - 15 Οκτωβρίου 2017 0
Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης μετά από έγκριση της Αθλητικής ΜΟΤοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδας διοργανώσε τον 1ο  Αγώνα του Πρωταθλήματος Motocross  Βορείου  Ελλάδος  2017.…