Κεραμέως για σχολεία: Ας είμαστε προετοιμασμένοι να MHN ανοίξουν μετά το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Απριλίου 2020
247 0

Το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα άφησε ανοιχτό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Στο τραπέζι και το σενάριο για Πανελλαδικές τον Σεπτέμβριο.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι», τόνισε για τα σχολεία η Νίκη Κεραμέως μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (02.04.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μίλησε επίσης για τις Πανελλαδικές και το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ακόμη κι αν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν ανοίξουν μετά το Πάσχα, η σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά δεν θα χαθεί. Στόχος του υπουργείου, είπε η Νίκη Κεραμέως, είναι οι Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους.

Σχετικά άρθρα

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε την κυρά Ρήνη στην Κίναρο , την ακούραστη φρουρό του Αιγαίου

Δημοσιεύτηκε από: - 24 Δεκεμβρίου 2020 0
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας μετέβη στην Κίναρο, όπου συναντήθηκε με τη μοναδική κάτοικο του νησιού Ειρήνη Κατσοτούρχη. Την κυρία Σακελλαροπούλου…

ΤΟ ΕΝ ΟΣΤΡΑΚΙΝΩ ΣΚΕΥΕΙ ΑΕΙΖΩΟΝ ΦΑΝΑΡΙΟΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ (γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 11 Δεκεμβρίου 2018 0
ΤΟ ΕΝ ΟΣΤΡΑΚΙΝΩ ΣΚΕΥΕΙ ΑΕΙΖΩΟΝ ΦΑΝΑΡΙΟΝ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ Στο Μαρτυρικόν Φανάριον οι ιστάμενοι και ανθιστάμενοι «τριακόσιοι…