Κεραμέως για σχολεία: Ας είμαστε προετοιμασμένοι να MHN ανοίξουν μετά το Πάσχα

Δημοσιεύτηκε στις: at 2 Απριλίου 2020
339 0

Το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν τα σχολεία μετά τις διακοπές του Πάσχα άφησε ανοιχτό η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως. Στο τραπέζι και το σενάριο για Πανελλαδικές τον Σεπτέμβριο.

«Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι η παράταση στην αναστολή λειτουργίας είναι πάνω στο τραπέζι», τόνισε για τα σχολεία η Νίκη Κεραμέως μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (02.04.2020) στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Μίλησε επίσης για τις Πανελλαδικές και το ενδεχόμενο παράτασης του σχολικού έτους.

Η υπουργός Παιδείας τόνισε ότι ακόμη κι αν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δεν ανοίξουν μετά το Πάσχα, η σχολική και ακαδημαϊκή χρονιά δεν θα χαθεί. Στόχος του υπουργείου, είπε η Νίκη Κεραμέως, είναι οι Πανελλαδικές να γίνουν όσο πιο κοντά στην καθιερωμένη ημερομηνία έναρξής τους.

Σχετικά άρθρα

Δείτε τους φετινούς Επιτάφιους μέσα από τον φωτογραφικό φακό του Γιάννη Ναλμπάντη

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Απριλίου 2019 0
Ιερός Μητροπολιτικός & Καθεδρικός Ναός Αγίου Νικολάου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίου Ελευθερίου Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός Αγίας Κυριακής Αλεξανδρουπόλεως Ιερός Ναός…

Διάθεση ποσού 7,2 εκατομμυρίων ευρώ απο την Περιφέρεια Α.Μ.-Θ. για αποτελεσματικότερους ψεκασμούς κατά των κουνουπιών

Δημοσιεύτηκε από: - 12 Ιουλίου 2017 0
Μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης και ελέγχου νομιμότητας από το Ελεγκτικό Συνέδριο του…