Όπως αναφέρει ο Πρόεδρος των Συνοριοφυλάκων Έβρου κ. Χρυσοβαλάντης Γιαλαμάς

Την Πέμπτη 19/11/2020, και από 10:30 έως 12:30 πραγματοποιήθηκαν εξετάσεις ανίχνευσης του ιού SARS-COV-2 σε Συναδέλφους του Αστυνομικού Τμήματος Τυχερού και Γραφείο Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Έγινε έλεγχος είκοσι τεσσάρων (24) δειγμάτων και τα αποτελέσματα αυτών ήταν όλα ΑΡΝΗΤΙΚΑ.

Ευχαριστούμε θερμά:

• Τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟ τον Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας κ. ΒΕΝΕΤΙΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ την κ. ΤΟΥΦΕΚΤΣΗ , ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ υπεύθυνη του ΕΟΔΥ στην Αλεξανδρούπολη για την ΑΜΕΣΗ ανταπόκριση στο αίτημα της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Ν. Έβρου για την διενέργεια αυτών των διαγνωστικών εξετάσεων.

• Τις εργαζόμενες της κινητής μονάδας που πραγματοποίησαν τις σημερινές εξετάσεις.

• Τους Συναδέλφους μας για τον άψογο τρόπο προσέλευσής τους και κυρίως για την υπομονή που υπέδειξαν κατά την διαδικασία της δειγματοληψιας. Υ. Γ Οι δειγματοληψιες θα συνεχιστούν σε όλες τις Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης του Νόμου μας μετά από το σχετικό μας αίτημα. Συνεχίζουμε στο δρόμο της Προσφοράς και της Ενότητας..

«ΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ – ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ- ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ»

Προηγούμενο άρθροΔημοπρατείται το έργο ενίσχυσης της αντιπλημμυρικής προστασίας του κάμπου Θυμαριάς – Τυχερού – Φυλακτού, προϋπολογισμού 3,1 εκ. Ευρώ
Επόμενο άρθρο20 Νοεμβρίου: Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού