Για κινητοποιήσεις ετοιμάζονται οι κάτοικοι της περιοχής Τυχερού, απαιτώντας να επιστρέψει στο περιφερειακό ιατρείο ο γιατρός που παρείχε τις υπηρεσίες του εκεί, καθώς μετά τη μετακίνησή του στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις έκτακτες ανάγκες αντιμετώπισης των αυξημένων περιστατικών κορωνοϊού, το ιατρείο λειτουργεί μόνον δύο φορές τον μήνα.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ Ορεστιάδας ο αντιδήμαρχος Τυχερού, Δημήτρης Δαρούσης, η πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι ο γιατρός έχει αποδεσμευτεί από το νοσοκομείο, ωστόσο δεν έχει επιστρέψει στο περιφερειακό ιατρείο, και το Κέντρο Υγείας Σουφλίου, που είναι υπεύθυνο για το μηνιαίο πρόγραμμα, δεν έχει απαντήσει στην επιστολή των φορέων του Τυχερού, που έχουν ζητήσει εξηγήσεις.

“Ετοιμάζουμε διαμαρτυρίες, είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει, ο γιατρός του Τυχερού πρέπει να επιστρέψει στην περιοχή, να πάψει να ταλαιπωρείται ο κόσμος, κυρίως ηλικιωμένοι και με οικονομικές δυσκολίες, που πρέπει να μετακινούνται είτε στο Σουφλί είτε στις Φέρες για να εξυπηρετηθούν”, τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Δαρούσης. “Θέλουμε, με τις κινητοποιήσεις μας, να φτάσει το μήνυμα εκεί που πρέπει…”, κατέληξε στις δηλώσεις του.

Πηγή: ΕΡΤ Ορεστιάδας

Προηγούμενο άρθροΠροχωρά η οδική σύνδεση της Εγνατίας Οδού με το ΠΓΝΑ και η κατασκευή της παράκαμψης του Προβατώνα
Επόμενο άρθροΑυτά είναι τα 4 επενδυτικά σχήματα που διεκδικούν το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης