ΚΚΕ: Οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν πως «κόπτονται» για το μέλλον του νομού

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:25
438 0

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο τύπου ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ σχετικα με την συνάντηση των Βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ με τον πρωθυπουργό:

Το θράσος της συγκυβέρνησης ξεπερνά κάθε όριο λογικής! Την ίδια ώρα που ξεπουλάν τα πάντα , αεροδρόμια λιμάνια, υγειά και ο κατάλογος δεν έχει τέλος, οι Βουλευτές του Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ συναντώνται με τον πρωθυπουργό και του υποδεικνύουν τα διαθέσιμα φιλέτα του νομού! Και αυτό μας το παρουσιάζουν ως έξοδο από την αφάνεια!

Την ίδια μέρα που ψήφισαν το πολυνομοσχέδιο που ξεπουλά αεροδρόμια, πετσοκόβει μισθούς και ανοίγει τον χορό τον πλειστηριασμών και ενώ μάλιστα πριν από λίγες μέρες με δυο χέρια ψήφισαν τον αντιλαϊκό προϋπολογισμό, μας παρουσιάζουν πως «κόπτονται» για το μέλλον του νομού. Την ώρα που η αγροτιά βογγά μη γνωρίζοντας πως θα ξεκινήσει την καλλιεργητική χρονιά, αφού με τα νομοσχέδια που οι δήθεν αγχωμένοι βουλευτές μας ψήφισαν, βλέπουν το βιός τους να ξεκληρίζεται μας μιλούν για παραγωγική ανασυγκρότηση! Βέβαια στο νου τους έχουν τους μεγαλεπιχειρηματίες, μεγαλοαγρότες που η πολιτική της ΚΑΠ ευνοεί και ενισχύει. Τέτοια ανασυγκρότηση εννοούν.

Πίσω από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για ενεργειακό κόμβο στην ευρύτερη περιφέρεια Αν. Μακεδονίας Θράκης, κρύβονται συμφέροντα μονοπωλιακών ομίλων που μόνο προς όφελος του λαού δεν είναι.

Το ΚΚΕ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί το λαό σε εγρήγορση. Τα συμφέροντα του τομέα της ενέργειας που έχουν πέσει πάνω στην περιοχή είναι εχθρικά και αντίθετα με την ανάπτυξη που χρειάζεται και ο νομός του Έβρου και μόνο με το λαό στην εξουσία μπορεί να πραγματοποιηθεί. Χρειάζεται ταξική και οργανωμένη αντεπίθεση που θα βάλει τέρμα μια και καλή στην αντιλαϊκή πολιτική που και αυτή η κυβέρνηση υπηρετεί.

Γραφείο τύπου ΤΕ Έβρου του ΚΚΕ

Σχετικά άρθρα

Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης (του Γιάννη Ναϊτίδη)

Δημοσιεύτηκε από: - 17 Σεπτεμβρίου 2016 0
Σχετικά με την αντικατάσταση μου από την θέση του Αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξανδρούπολης και θέλοντας να σταματήσω όλη αυτή…

Γ. Κατρούγκαλος: “Yπάρχει αίτημα από την Τουρκία για να στηθούν σε προξενεία, εκλογικά τμηματα, καθώς υπάρχουν Τούρκοι ψηφοφόροι στη χώρα μας”

Δημοσιεύτηκε από: - 26 Μαρτίου 2017 0
Ο αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση, ανέφερε ότι υπάρχει αίτημα από τουρκικής πλευράς για να στηθούν σε προξενεία…

Μπιναλί Γιλντιρίμ για την επίσκεψη Τσίπρα: “Μοιραζόμαστε την ίδια ιστορία και πολιτιστικές αξίες”

Δημοσιεύτηκε από: - 3 Φεβρουαρίου 2019 0
Ο Πρόεδρος της Μεγάλης Εθνοσυνέλευσης της Τουρκίας και υποψήφιος δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης στις επερχόμενες εκλογές του Μαρτίου, Μπίναλι Γιλντιρίμ, δήλωσε…

Ειδικό πρόγραμμα ύψους 10 εκατ. ευρώ για ενίσχυση των δημοτικών ΚΔΑΠ ανακοίνωσε ο Θεοδωρικάκος

Δημοσιεύτηκε από: - 9 Σεπτεμβρίου 2020 0
Ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Παναγιώτης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε, σήμερα το πρωί, στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, “Καλημέρα Ελλάδα”, ειδικό…