ΚΚΕ ΤΕ ΕΒΡΟΥ: “Κατά τη συνήθη πρακτική τους φασιστοειδή κατέβασαν τα πανό στην πλατεία του Φάρου και μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης”

Δημοσιεύτηκε στις: at 12:26
530 0

Δρώντας μέσα στο σκοτάδι, κατά τη συνήθη πρακτική τους φασιστοειδή κατέβασαν τα πανό στην πλατεία του Φάρου και μπροστά από το δημαρχείο Αλεξανδρούπολης που καλούσαν στην αυριανή συγκέντρωση του ΚΚΕ με ομιλητή το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα. Φυσικά τα πανό αποκαταστάθηκαν εντός ολίγων ωρών.

Φαίνεται τους ενοχλεί η ακούραστη δράση των κομμουνιστών ενάντια στα ΝΑΤΟικά στρατεύματα, τουςb ενοχλεί η παρατεταμένη πολιτική δράση, η πλατειά ενημέρωση του λαού, το κάλεσμα για αντεπίθεση, κόντρα σε όσους βγάζουν λάδι την πολιτική της Ε.Ε , θολώνουν τα νερά με αντισυστημικές κορώνες και δρουν όπως αυτοί ξέρουν μες στο σκοτάδι της νύχτας.

Τους δηλώνουμε πως δεν μας τρομοκρατούν. Ο λαός έχει την πείρα και θα τους ξαναπετάξει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας που ανήκουν.

Καλούμε τους εργαζόμενους – ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους νέους και τις νέες να απομονώσουν τους φασίστες και να μετάσχουν μαζικά στην πολιτική συγκέντρωση στην πλατεία του Φάρου την Κυριακή 11 Ιουνίου στις 19:30 με ομιλητή το Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα.

 

ΚΚΕ ΤΕ ΕΒΡΟΥ

Σχετικά άρθρα

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Απόστολος Δαβής – «Η παράταξη “Νέα Πορεία” ολοκλήρωσε τον κύκλο της – Aνάγκη δημιουργίας μιας νέας μεγάλης αυτοδιοικητικής παράταξης»

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Οκτωβρίου 2021 0
08 Οκτωβρίου 2021 Προς: Πρόεδρο Δ.Σ. Δήμου Σουφλίου              Βρισκόμαστε στο μέσο της αυτοδιοικητικής θητείας στον Δήμο Σουφλίου και κοινή…

Φωτιά στο πευκοδάσος της Κίρκης

Δημοσιεύτηκε από: - 8 Ιουλίου 2017 0
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στο πευκοδάσος της Κίρκης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η φωτιά ξεκίνησε από αγροτικό όχημα…

Προσλήψεις στα ΕΛΤΑ Έβρου

Δημοσιεύτηκε από: - 6 Δεκεμβρίου 2016 0
ράκης, που εδρεύει στο δήμο Παύλου Μελά του Ν. Θεσ/νίκης) για το Νομό Έβρου ανακοινώνουν την πρόσληψη, προσωπικού με σύμβαση…