Κλείνει το εργοστάσιο των Κλωστηρίων Θράκης

Δημοσιεύτηκε στις: at 09:59
484 0

Κινητοποιήσεις από τους εργαζομένους∙ στο πλευρό τους το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής

 Τον δρόμο του αγώνα παίρνουν οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο των Κλωστηρίων Θράκης (Ακκάς) μετά την απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει το εργοστάσιο. Για τις παραπάνω εξελίξεις ενημερώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής που σε ανακοίνωσή του τονίζει πως στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στο εργοστάσιο των Κλωστηρίων Θράκης (Ακκάς), οι οποίοι χάνουν τη δουλειά τους μετά την απόφαση της εργοδοσίας να κλείσει το εργοστάσιο.

«Για ακόμη μία φορά η εργοδοτική «βουλιμία» αλλά και η κυβερνητική ανοχή οδηγούν στο να αυξηθεί η λίστα των ανέργων στη χώρα μας» επισημαίνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κομοτηνής για να ξεκαθαρίσει πως βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων στα Κλωστήρια Θράκης, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει κινητοποιήσεις, με στόχο να υπερασπιστούν τη δουλειά τους και κατ΄ επέκταση τη ζωή τη δική τους και των οικογενειών τους.

ΠΗΓΗ: paratiritis-news.gr

Σχετικά άρθρα

Αναστάσιος Δημοσχάκης: “Σε οριακό σημείο η δυνατότητα αναχαίτισης των μεταναστευτικών ροών από τη Δ.Α. Ορεστιάδας εξαιτίας των κυβερνητικών επιλογών!”

Δημοσιεύτηκε από: - 7 Νοεμβρίου 2017 0
Ο Βουλευτής Έβρου και Επίτιμος Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ, Αναστάσιος Δημοσχάκης, κατέθεσε στο προεδρείο της Βουλής Κοινοβουλευτική Αναφορά, παραθέτοντας επιστολή της…