Την λήψη έκτακτων μέτρων τροποποίησης της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, για την απομάκρυνση των ημιυπόγειων κάδων σύμμεικτων απορριμμάτων και ανακυκλώσιμων υλικών του Δήμου Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Θα αποκλειστεί σταδιακά η κυκλοφορία επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου ως κάτωθι:

  • Στην πρώτη φάση θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην  οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό Σαράντα Εκκλησιών  έως την διασταύρωσή της με την οδό Μητροπολίτου Ιωακείμ.
  • Στην  δεύτερη φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην  οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό Μαζαράκη  έως την διασταύρωσή της με την οδό 14ης Μαΐου.
  • Στην τρίτη  φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό Ίωνος Δραγούμη  έως την διασταύρωσή της με την οδό Κομνηνών.
  • Στην τέταρτη  φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό Κομνηνών  έως την διασταύρωσή της με την οδό Μοσχονησίων.
  • Στην πέμπτη  φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου από την διασταύρωσή της με την οδό Μοσχονησίων  έως την διασταύρωσή της με την οδό Σκρά.
  • Στην έκτη  φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό 14η Μαΐου έως την διασταύρωσή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη και
  • Στην έβδομη φάση των εργασιών  θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός της κυκλοφορίας στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου  από την διασταύρωσή της με την οδό Ιωακείμ Καβύρη  έως την διασταύρωση της με την οδό Ίωνος  Δραγούμη.

Η κυκλοφορία των οχημάτων κατά το χρονικό διάστημα των εργασιών θα πραγματοποιείται από παρακείμενους οδούς.

Οι εργασίες θα εκτελούνται μόνο κατά την διάρκεια της ημέρας και κατά τις νυκτερινές ώρες θα απομακρύνεται η εργοταξιακή σήμανση και ή οδός θα αποδίδεται πλήρως στην κυκλοφορία απόλυτα καθαρή από ξένες ύλες.

Σε κάθε περίπτωση οι εργασίες να εκτελούνται, κατόπιν προφορικής συνεννόησης και έγκρισης του Τ.Τ. Αλεξ/πολης, προκειμένου αποφευχθούν προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων, συνέπεια τοπικών ιδιαιτεροτήτων  ή έκτακτων γεγονότων (εκδηλώσεων, δυσμενών καιρικών συνθηκών κλπ).

Οι διατάξεις της απόφασης αυτής, ισχύουν από την δημοσίευση της παρούσας και θα διαρκέσουν από τις πρωινές ώρες (07.00 ώρα) της Παρασκευής (19-02-2021) και για 24 ώρες, ενώ εφαρμόζονται από την τοποθέτηση των οικείων πινακίδων, με μέριμνα και ευθύνη του αναδόχου μηχανικού κ. Σιδέρη Παναγιώτη, ο οποίος επί πλέον υποχρεούται, για τον τακτικό έλεγχο και συντήρηση της προσωρινής σήμανσης.

Προηγούμενο άρθροΑν. Δημοσχάκης: “Οι Εβρίτες νιώθουν την στοργή και την υπεράσπιση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη”
Επόμενο άρθροΕξάμηνη επιδότηση της γραμμής Σαμοθράκη – Λήμνος για το 2021