Σκηνές βίας εξελίχθηκαν στην πόλη μας σήμερα το απόγευμα, με αποτέλεσμα ένας ανήλικος να οδηγηθεί μαχαιρωμένος στο Νοσοκομείο!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του “Χ” ο μαθητής είναι 14ων ετών και δέχθηκε μαχαιριά ύστερα από συμπλοκή. Η υπόθεση εξελίχθηκε κοντά στο Μουσικό Σχολείο στην περιοχή της Εκτενεπόλ. Ο λόγος της συμπλοκής καθώς κι η ηλικία των δραστών παραμένουν άγνωστα, ωστόσο οι πληροφορίες κάνουν λόγο για βίαιη συμπλοκή μεταξύ ανηλίκων.

Ο 14χρονος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Κομοτηνής, με τραύμα από μαχαίρωμα στην κοιλιά, ωστόσο το τραύμα φαίνεται πως δεν είναι βαθύ και δεν έχουν χτυπηθεί ζωτικά όργανα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή του. Οι ιατροί βρίσκονται σε επιφυλακή και παρατηρούν συνεχώς την πορεία του.

Η Ελληνική Αστυνομία ερευνά διεξοδικά το περιστατικό, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη. Θα αξιοποιηθεί κάθε δυνατό υλικό για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

ΠΗΓΗ www.xronos.gr

Προηγούμενο άρθροΗ ώρα του…φόβου για την Τουρκία: Ξεκινά η κατασκευή της πρώτης Ελληνικής Belharra -Οι κορβέτες το επόμενο μεγάλο στοίχημα για το Πολεμικό Ναυτικό
Επόμενο άρθροΑλεξανδρούπολη: Βανδαλισμοί στην Πλατεία Φάρου