Κομοτηνή: Φοιτητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό αλλά δεν ενημέρωσε το Πανεπιστήμιο

Δημοσιεύτηκε στις: at 20:57
412 0

Σύμφωνα με τα «Φοιτητικά Νέα» ο φοιτητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test που πραγματοποίησε σε φαρμακείο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου μετά από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια μαθήματος όπου και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει ο φοιτητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ, την επόμενη ημέρα ο ΕΟΔΥ επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος τους ενημέρωσε ότι είναι θετικός και τους ανέφερε σε ποιο Τμήμα και Πανεπιστήμιο φοιτά.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ πως όλη την εβδομάδα έκανε τεστ με το τελευταίο αρνητικό να είναι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Ακόμη τους είπε ότι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου πήγε στη Σχολή να παρακολουθήσει ένα μάθημα όμως κατά τη διάρκεια του μαθήματος ένιωσε μια αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι να ξαπλώσει.

Ωστόσο δεν ενημέρωσε αμέσως το Πανεπιστήμιο όταν βρέθηκε θετικός, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, και κατέληξε λέγοντας στα «Φοιτητικά Νέα» ότι θα ενημερώσει σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου τη σχολή.

Σχετικά άρθρα

Η ΚΑΤA ΘEΡΟΣ ΜΕΓIΣΤΗ ΠΑΝHΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΗΤIΣΣΗΣ ΠΑΝΑΓIΑΣ (Γράφει ο Ιωάννης Ελ. Σιδηράς)

Δημοσιεύτηκε από: - 1 Ιουλίου 2017 0
Η ΚΑΤΆ ΘΈΡΟΣ ΜΕΓΊΣΤΗ ΠΑΝΉΓΥΡΙΣ ΤΗΣ ΒΛΑΧΕΡΝΗΤΊΣΣΗΣ ΠΑΝΑΓΊΑΣ   Η Εσωκαστρινή Βλαχερνήτισσα ως Κιβωτού φυλακτήριον της Χαριτοβρύτου Θεομητορικής Εσθήτος Τη…

Καθαρίστηκε η “χωματερή” της Παλαγίας (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δημοσιεύτηκε από: - 10 Απριλίου 2020 0
Οι παρεμβάσεις καθαρισμού και απομάκρυνσης απορριμμάτων και ογκωδών αντικειμένων συνεχίζονται καθημερινά από τη Διεύθυνση Καθαριότητας και Πρασίνου του Δημου Αλεξανδρούπολης…