Σύμφωνα με τα «Φοιτητικά Νέα» ο φοιτητής βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό μετά από rapid test που πραγματοποίησε σε φαρμακείο το Σάββατο 23 Οκτωβρίου μετά από αδιαθεσία που ένιωσε κατά τη διάρκεια μαθήματος όπου και αποχώρησε.

Όπως αναφέρει ο φοιτητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΔΠΘ, την επόμενη ημέρα ο ΕΟΔΥ επικοινώνησε μαζί του και ο ίδιος τους ενημέρωσε ότι είναι θετικός και τους ανέφερε σε ποιο Τμήμα και Πανεπιστήμιο φοιτά.

Παράλληλα, ενημέρωσε τον ΕΟΔΥ πως όλη την εβδομάδα έκανε τεστ με το τελευταίο αρνητικό να είναι την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου. Ακόμη τους είπε ότι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου πήγε στη Σχολή να παρακολουθήσει ένα μάθημα όμως κατά τη διάρκεια του μαθήματος ένιωσε μια αδιαθεσία και επέστρεψε στο σπίτι να ξαπλώσει.

Ωστόσο δεν ενημέρωσε αμέσως το Πανεπιστήμιο όταν βρέθηκε θετικός, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, και κατέληξε λέγοντας στα «Φοιτητικά Νέα» ότι θα ενημερώσει σήμερα Τρίτη 26 Οκτωβρίου τη σχολή.

Προηγούμενο άρθροΑυτά είναι τα μέλη που εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή Ν.Δ. Έβρου και οι 15 Σύνεδροι
Επόμενο άρθροΠεριφερειακή Σύνθεση: “Απίστευτο και όμως αληθινό: Δεν υπάρχει αίθουσα για να γίνει διά ζώσης Περιφερειακό Συμβούλιο!”